Ilta Sanoma

Julkaistu:

Harry "Hjallis" Harkimo kertoo Ylen Toivomus-ohjelmassa, että sukulaispojan päihdeongelma on aiheuttanut suurta huolta koko perheelle.
Hjallis Harkimo nostaa Ylen Toivomus -ohjelmassa siskonpoikansa huumeongelmasta, joka on ollut kova paikka koko perheelle. Harkimo sanoo Ylellä pikkuskonsa Marian pojalla olevan päihdeongelma, josta he saivat tietää vuosia sitten. Harkimo sanoo, että Maria-siskolla on ollut paljon huolta pojasta, eikä tilanne ole valitettavasti muuttunut.

-?On vaikea korjata tilannetta, Harkimo sanoo ohjelmassa.

-?Ei siinä voi tehdä mitään. Sisko on yrittänyt kaikkensa. Se tuntuu olevan mahdotonta. Jos on huumekoukussa, niin siitä on vaikea päästä irti.

Hän kuvailee kuinka kauhealta tuntuu seurata sivusta siskon ahdinkoa tilanteen edessä.

Harkimo ja hänen siskonsa Maria Thelen ovat puhuneet aikaisemminkin Marian pojan tilanteesta haastatteluissa. Thelen kertoi Kodin Kuvalehdelle turvautuneensa heti isoveljeensä, kun sai tietää pojan käyttävän huumausaineita.

-?Kysyin, mitä minun pitäisi tehdä. Hjallis oli auttanut pari ystäväänsä hoitoon alkoholin takia, ja poikani oli Hjalliksen pojan Jollen paras kaveri. Hjallis ja serkut yrittivät auttaa puhumalla pojalle järkeä, mutta sillä ei ollut vaikutusta, Maria Thelen kertoi Kodin Kuvalehdelle 2018.

-?Mietin asiaa silloin koko ajan. Ymmärsin kuitenkin, ettei asialle voi tehdä mitään, jos ihminen ei ota apua vastaan. Toisen kärsimisen seuraaminen sivusta on todella vaikeaa. Juttelen pojan tilanteesta Marian kanssa ja haluan aina tietää, missä mennään. En silti voi ymmärtää, miltä huumeita käyttävän lapsen isästä tai äidistä tuntuu, Harkimo sanoi lehdelle.

Hjallis Harkimon Toivomus-jakso Yle Teemalla ja Femillä sunnuntaina klo 20.
Ilta Sanoma
16. elokuuta 2019 14:48:45 Categories: Ilta Sanoma STT Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.