Episodi

Sarah Silverman menetti elokuvaroolin vanhan blackface-kuvan takia

Episodi - logo Episodi 13/08/2019 16:46:35 Pop Media
Sarah Silverman menetti elokuvaroolin vanhan blackface-kuvan takia © Episodi.fiSarah Silverman menetti elokuvaroolin vanhan blackface-kuvan takia

Silverman on usein otsikoissa.

Koomikko Sarah Silvermanista on kuva vuodelta 2007. Tuolloin omaa show'tansa, The Sarah Silverman Programia, pyörittänyt Silverman teki blackface-sketsin.

Silvermanin piti taannoin näytellä elokuvassa, mutta eräänä iltana, kello yhdentoista aikaan, tuotannosta soitettiin ja hänelle annettiin potkut tämän vanhan kuvan takia.

- En tapellut vastaan. He palkkasivat tilalleni upean näyttelijän, joka ei ole koskaan tehnyt mitään kyseenalaista. Tämä rikkoi sydämeni. Se teki minut uskomattoman surulliseksi, ja olenkin tämän jälkeen yrittänyt vain muuttaa asiat paremmiksi, Silverman kertoo The Bill Simmons Podcastin haastattelussa.

Silverman myöntää, että koomikot ovat nyt melko epävakaassa paikassa tällä hetkellä, sillä monen historiasta löytyy vaikka minkälaista materiaalia.

- Mielestäni se on pelottavaa ja omituista, että tätä tekee pääasiassa vasemmisto, jota taas oikeisto sitten kopioi. Koko homma tuntuu pelkältä oikeudenmukaisuuspornolta.

- Jos et ole tarkkana, sanot väärin, twiittaat kerran väärin, niin kaikki haluavat heittää sinua kohti sen ensimmäisen kiven. Se on omituista. Se on kuin perversio. He ovat vain "Katsokaa kuinka oikeamielinen olen, ja nyt hakkaan refreshiä lopun päivää ja seuraan kuinka monta tykkäystä saan".

- Haluavatko he ihmisten muuttuvan oikeasti vai vain etsiä lisää syitä tuomitakseen heidät? Se on iljettävää.

Silverman on myös pysynyt muun muassa Louis C.K.:n, Aziz Ansarin ja Al Frankenin ystävinä, vaikka MeToo-liike onkin nostanut heidät julkisuuteen seksuaalisesta häirinnästä.

- Minusta se on ihan ok, että palaamme menneisyyteen ja sanomme "Vau, katso nyt miten perseestä tämäkin oli silloin." Ihmisen pitää kuitenkin muuttua.

Silverman on joutunut silmätikuksi, koska ei suostu taipumaan poliittisten aktivistien tahtoon milloin mistäkin asiasta.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lue myös: Louis CK aiheutti uudella stand up -esityksellään jättimäisen somekohun - kuuntele esitys täältä

Lue myös: Emmy-palkittu näyttelijätär kertoo Louis C.K.:n masturboineen hänen edessään omalla suostumuksellaan

13. elokuuta 2019 19:46:35 Categories: Episodi People

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.