STT

Brittitabloidi: Jeffrey Epstein omisti ainakin kaksi asuntoa Tampereelle rekisteröidyn yrityksen kautta

STT - logoSTT 13/08/2019 14:37:00 STT
Jeffrey Epsteinia syytettiin alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. © 2019 Getty ImagesJeffrey Epsteinia syytettiin alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Seksuaalirikoksista syytetty Jeffrey Epstein omisti kuollessaan ainakin kaksi asuntoa Suomeen rekisteröidyn yrityksen kautta, kertoo Daily Mail.

Suomessa asiasta kertoi aiemmin Iltalehti. Yrityksen toimitusjohtaja on Iltalehden mukaan suomalainen mies. Yritys on rekisteröity Tampereelle. Asunnot sijaitsevat Floridassa.

Ensimmäinen kiinteistö on 12 miljoonan dollarin kartano, jossa epäiltyä pedofiliarinkiä pyöritettiin. Toinen taas noin miljoonan dollarin arvoinen asunto Lake Worthin kaupungissa noin 15 kilometrin päässä kartanosta.

Lake Worthin kiinteistön nykyinen asukas on Daily Mailin mukaan kahden Suomen kansalaisen poika. Suomalaisten ja Epsteinin välit ovat epäselvät. Daily Mailin yhteenveto asiakirjoista kertoo myös, että Lake Worthin asuntoon kuuluu neljä kylpyhuonetta ja suuri uima-allas, mutta ei lainkaan makuuhuoneita.

Tabloidi kertoo, että Epstein siirsi kiinteistön yrityksen nimiin pian sen jälkeen, kun hän suoritti ehdonalaisen vankeusrangaistuksen kahden alaikäisen ahdistelusta vuonna 2008.

Miljonääri teki itsemurhan tutkintavankeudessa 10. elokuuta.

Epsteiniä syytettiin siitä, että hän olisi maksanut seksistä kymmenille alaikäisille tytöille. Nuorimpien uhrien on epäilty olleen 14-vuotiaita.

Rikosten epäillään tapahtuneen vuosien 2002-2005 aikana.


ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.