Ilta Sanoma

Julkaistu:

PELITAPAHTUMA
Assembly-tietokonefestivaali aloittaa yhteistyön GameXpon kanssa, kun marraskuussa messujen yhteyteen rakennetaan 750 tietokonepaikkaa harrastajille.
Telian omistama Assembly-tapahtuma on ilmoittanut laajentavansa tapahtumatarjontaansa. Perinteisten talvi- ja kesätapahtumien rinnalle tuodaan Assembly GameXpo.

Nimen mukaisesti uudet 750 paikkaiset lanit järjestetään GameXpon yhteydessä 15.-17. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa järjestetään entistä enemmän esports-turnauksia, niin ammattilaisille kuin harrastelijoille.

GameXpo ei ole Assemblyille täysin uusi ympäristö: Assembly on aiempina vuosina järjestänyt messuilla eri kilpaturnauksia.


Assembly on lisäksi ilmoittanut tekevänsä ensi vuoden alkupuolella järjestettävästä Winter 2020 -tapahtumasta nelipäiväisen. Winterit ovat tähän mennessä kestäneet aina kolme päivää.

Tuleva talvitapahtuma on perinteisesti järjestetty helmikuun alussa MP-messujen yhteydessä, mutta nyt ajankohta siirtyy parilla viikolla myöhemmäksi. Uusi ajankohta on 20.-23. helmikuuta.

Edellisvuosien tapaan talvitapahtuma keskittyy enemmän pelaamiseen ja esportsiin. Kesätapahtuman tavoin myös tulevaan talvitapahtumaan rakennetaan entistä enemmän konepaikkoja - viimeksi niitä oli noin 2000.

Viime sunnuntaina päättynyt Summer 2019 -tapahtuma keräsi neljän päivän aikana Messukeskukseen yli 10?000 uniikkia kävijää. Tapahtumaan oli rakennettu peräti 4000 konepaikkaa, joka oli uusi ennätys.
Ilta Sanoma
7. elokuuta 2019 23:00:00 Categories: Esports Ilta Sanoma People

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.