SuomiF1.com

Fernando Alonsolla McLarenin lupa neuvotella muiden tallien kanssa

SuomiF1.com - logo SuomiF1.com 12/07/2019 17:19:35 Toimitus
© Tiedotekuva

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown kertoo Fernando Alonsolla olevan tallin lupa neuvotella siirrosta muiden Formula 1 -tallien kanssa.

Alonso lopetti F1:n ainakin toistaiseksi viime kauden jälkeen, mutta on jatkanut McLarenilla tallin virallisena edustajana. Lisäksi Alonso ajoi Indy 500 -kilpailussa McLarenin riveissä.

Viime viikkoina huhut Alonson paluusta F1:een ovat yltyneet. McLaren on jo kiinnittänyt molemmat kuljettajansa ensi kaudeksi, joten espanjalaisen on löydettävä kisaistuin muualta. Red Bull -pomo Helmut Marko paljasti taannoin Alonson edustajien olleen yhteydessä Red Bulliin.

- Meillä on loistavat välit hänen kanssaan ja olemme käyneet keskusteluita hänen kanssaan kilpailuhommista, jotka eivät koske Formula 1:tä. Mutta meille kävisi, jos hän haluaisi takaisin Formula 1:een, Brown sanoo.

- Jos hän haluaa siirtyä toiseen talliin, tukisimme sitä täysin, koska meillä ei ole penkkiä vapaana. Tämä siis, jos hän haluaa sen tehdä, Brown korostaa.

Aiemmin kesällä levisi uutinen, jonka mukaan Alonso olisi jättänyt McLarenin. Brown ja Alonso kiistivät nuo uutiset nopeasti.

Lähde: gpfans.com

Lue myös: Formulakonkari avautui vaikeasta tilanteestaan - "Ei nautinnollinen kokemus"

12. heinäkuuta 2019 20:19:35 Categories: Auto motor & sport SuomiF1.com

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.