Ilta Sanoma

Julkaistu:

Häät tulossa
Jani Sievinen paljasti tulevien häidensä ajankohdan.
Entinen huippu-uimari Jani Sievinen on kertonut Instagram-julkaisussaan tulevista talvihäistään.

Parhaillaan Sievinen lomailee kihlattunsa Maria Nyqvistin kanssa kanssa Pariisissa. Matkalta julkaistussa päivityksessä Sievinen paljastaa tulevien häidensä ajankohdan.

Häät eivät Sievistä huoleta, mutta mies kummastelee morsiamensa huolettomuutta. Kuvassa Nyqvist katselee näyteikkunassa esillä olevaa hääpukua.

-?Pitääkö olla huolissaan? Talvella olisi naimisiin meno Lapissa ja neiti ei katsellut kuin minuutin hääpukuja Ranskassa. Kaikenlisäksi oli tilannut Lappiin vain itsellensä lennonSievisen Instagram-julkaisuista voi päätellä, että pari on vieraillut taidemuseo Louvressa ja Eiffel-tornilla. Matkan Sievinen sai lahjaksi kihlatultaan.


Sievinen kihlautui Nyqvistin kanssa huhtikuussa. Pari on ollut yhdessä neljä vuotta.

Sievisellä on kaksi poikaa ensimmäisestä liitostaan Susanna Ingerttilän (ent. Sievinen) kanssa. Sen jälkeen Sievinen tapasi Ruotsia edustaneen missikaunotar Mari Samuelsenin Miss Baltic Sea -kisoissa, joita uimari oli juontamassa. Pari meni naimisiin vuonna 2009, ja he saivat kolme tytärtä yhdessä. Ero tuli vuonna 2014, jonka jälkeen Mari muutti Norjaan.

Sievinen on kertonut uusperhe-elämästään avoimesti. Hän kertoi IS:n haastattelussa marraskuussa 2017, että hänen tyttärensä viettävät vain noin kymmenen viikkoa vuodesta Suomessa isänsä luona. Yleensä Sievinen hakee tytöt autolla vierailulle, sillä he asuvat Norjassa 5 000 asukkaan kylässä seudulla, josta ei juuri pääse kätevästi matkaamaan.
Ilta Sanoma
12. heinäkuuta 2019 20:41:51 Categories: Ilta Sanoma RTBF Viihde info - monde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.