Makuja

Syntisen hyvä kanaresepti kruunaa alkavan viikonlopun - toimii niin pannulta kuin kattilasta

Makuja - logo Makuja 12/07/2019 17:02:00 Valpuri Haapala
Frittikanapallerot vievät kielen mennessään. © Jani KinnunenFrittikanapallerot vievät kielen mennessään.

Frittikanapallerot sopivat täydellisesti perjantaiseen herkutteluhetkeen.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei ole aiemmin törmännyt samantapaiseen herkkuun kuin mitä frittikanapallerot ovat. Vaikka mössömäinen taikina herätti ensin epäilyksiä, lopputulema ilahdutti kulinaristia.

Katso resepti:

Frittikanapallerot

Kinnusen frittikanapalleroresepti toimii frittikattilaa paremmin paistinpannulla, jossa kanamöykky ei pääse vahingossakaan hajoamaan.

- Erinomaista tuli öljyyn pulahtaessakin muiden frittijuttujen kera. Molempi parempi, Kinnunen kirjoittaa.

12. heinäkuuta 2019 20:02:00 Categories: Ilta Sanoma Makuja Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.