Ilta Sanoma

Juuri nyt
rac

Julkaistu:

Poliisi muistuttaa, että tutkinnan ollessa edelleen kesken, sosiaalisen median kautta jaettavien henkilöihin kohdistuvien huhujen jakamista tulee välttää.
Mikkelin keskiviikon koulupalosta epäillään kolmea alle 15-vuotiasta lasta, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Poliisin tiedotteen mukaan kolme alle 15-vuotiasta lasta oli kiivennyt koulun katolle ja ollessaan siellä käsitelleet tulta. Lapset olivat poistuneet katolta, mutta tuli oli jäänyt kytemään. Se levisi nopeasti laajaksi tulipaloksi.

Poliisi on puhuttanut todistajien lisäksi kaikkia kolmea teosta epäiltyä lasta. He ovat omalla toiminnallaan auttaneet tapauksen selvittämisessä.

Poliisi muistuttaa, että tutkinnan ollessa edelleen kesken, sosiaalisen median kautta jaettavien henkilöihin kohdistuvien huhujen jakamista tulee välttää.

Tiedotteessa poliisi kiittää vihjetietojen toimittajia. Tähän asiaan liittyen vihjeitä ei enää tarvitse toimittaa.

Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran tutkinnan valmistuttua.
Keskiviikkona syttyneessä tulipalossa tuhoutui pahoin koulun liikuntasali. Luokkatilat eivät juurikaan kärsineet palosta. Koulusta tuhoutui noin kolmannes.


Tuppuralan koulussa on 170 oppilasta.

-?Vesi- ja hajuhaitat ovat levinneet laajalle. Tällä hetkellä koulussa sisällä on viisi senttiä vettä lattialla ja haju kuin savusaunassa. Ei tällaista rakenneta uusiksi elokuuhun mennessä. Mutta kyllä Mikkelissä kouluja riittää, et lapsille terveisiä, että kyllä kouluun on elokuussa palattava. Nyt aletaan etsiä väistötiloja, arvioi Mikkelin tekninen johtaja Jouni Riihelä Ilta-Sanomille aiemmin.

Lue lisää: Mikkelin rajussa koulupalossa tuhoutui liikuntasali - luokkatilat säästyivät pahimmalta

Tuppuralan koulu on toinen palanut koulu Mikkelissä kahden vuoden sisään.

-?Ei tämä ihan tavanomaista pitäisi olla. Peitsarin koulun palon syy ei koskaan selvinnyt, mutta siellä oli korjaustyömaa käynnissä, Riihelä sanoo.
Ilta Sanoma
20. kesäkuuta 2019 18:36:58 Categories: Ilta Sanoma Kotimaa Manchester Evening News

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.