Ilta Sanoma

Julkaistu:

Veikkausliiga
Veikkausliigaottelussa HJK-Inter tapahtuneen mahdollisen tulosmanipulaatiotapauksen tutkinta etenee.
Palloliitto tiedotti verkkosivuillaan, että se on saanut perjantaina tapauksesta raportin Suomen urheilun eettiseltä keskukselta (SUEK ry).

Liiton kilpailutoiminto tutustuu raporttiin parhaillaan ja tekee alkuviikon aikana päätöksen mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Palloliiton mukaan ratkaisulle ei voida antaa tarkkaa ajankohtaa, sillä raportin perusteella liitto saattaa vielä vaatia lisäselvityksiä.

Epäilyssä on kyse 2. syyskuuta pelatusta kamppailusta, jonka HJK voitti 3-0. Interin puolustajan Abdoulie Mansallyn toiminta etenkin ottelun loppuhetkillä herätti kysymyksiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Gambialainen Mansally syyllistyi lukuisiin räikeisiin virheisiin ja syötti lopulta HJK:n kärkimiehen Klaussin läpiajoon, josta tämä viimeisteli 3-0-maalin.
SUEKissa tutkinnasta on vastannut yhdistyksen tutkintapäällikkö Jouko Ikonen.

Entinen keskusrikospoliisin rikoskomisario Ikonen on muun muassa kuullut asiaan osallisia henkilöitä ja hankkinut yhteistyökumppaneiltaan tietoja otteluun liittyvästä vedonlyöntikäyttäytymisestä.

LUE LISÄÄ: Vilpistä epäilty Interin pelaaja palaa Suomeen tiistaina - "Emme edes mieti hänen peluuttamistaan"

Palloliitto ilmoitti, ettei kerro asiasta tällä hetkellä enempää.

-?Tässä vaiheessa on syytä korostaa, että kyse on edelleen selvitettävänä olevasta asiasta ja on täysin mahdollista, että jatkotoimenpiteisiin asiassa ei nähdä aihetta ryhtyä. Tästä syystä Palloliitto ei tule myöskään kertomaan keskeneräisestä asiasta tämän enempää. Näin menetellen varmistetaan osallisten oikeusturvan toteutuminen parhaalla mahdollisella tavalla ennen asian lopullista päättämistä, liitto tiedotti.
Ilta Sanoma
16. syyskuuta 2018 20:31:13 Categories: Ilta Sanoma Länsiväylä Puheenaihe Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.