Ilta Sanoma

Julkaistu:

vain elämää
Pyhimyksen häpeilemätön esitys sai Vain elämää -artistit mykistymään.
Ellinooran Vain elämää -lounaalla kuullaan ohjelman 400. kappale, kun Pyhimys esittää Ellinooran Nartut-biisistä version, joka on ronskein veto ohjelman historiassa.

-?Tämä kappale oli ensin selkeästi sellainen, jota en ikinä voisi valita, koska se kertoo maailmasta, josta en ymmärrä mitään. Siinä sä kutsut naisia tietyllä nimellä, räppäri kertoi Ellinooralle.

-?En ajatellut, että kukaan vetää tätä! Ellinoora huutaa.

-?Nartut on suoraviivaisin teksti, jonka olen kirjoittanut. Mua kuumotti sen julkaisu, koska siinä puretaan vihaisuuden ja turhautuneisuuden kautta kappaleen teemaa ja huudetaan kovaan ääneen ikäviä ja kovia asioita. Taustalla on teema, että älä ole perseestä toiselle syyttä, äläkä oikeastaan muutenkaan, Ellinoora avasi Narttujen taustaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pyhimys kertoi ohjelmassa, että hän halusi kääntää biisin toisin päin. Kappale syntyi lopulta keskellä yötä.

-?Mulla oli idea, että käännän tämän vain toisinpäin, mutta kaikki provosointi, shokkiarvo ja että ihmiset ymmärtää väärin... Se oli pelottava aihe. Versio syntyi keikkareissulla hotellissa. Keskellä yötä demotin sen läppärille, kuuntelin kymmenen kertaa putkeen ja punastuin joka kerta. Totesin, että tässä on pakko olla jotain, Pyhimys kertoo tulkinnan työstämisestä.

-?Olen jännittänyt tätä vetoa eniten tänne tullessa juuri sen takia. Lähinnä, että tuleeko tappouhkauksia. Mulkut, that's my song, Pyhimys julisti.


Mulkut-biisissä Pyhimys laukoi suorasanaisesti provosoivista aiheista. Teksti oli täynnä ronskeja sanoja ja ilmaisuja ja sai pöydän ympärillä istuvat artistit mykistymään.

-?Olen järkyttynyt hyvällä tavalla! V*tun kova! Ellinoora tuuletti esityksen jälkeen.

-?Ei jumalauta! Huh huh, Tuure Kilpeläinen puolestaan huudahti nauraen.

-?Tykkään kirjoittaa minämuodossa pahiksen rooleja. Jos teen biisin vaikeasta asiasta, perheväkivallasta tai jostain, mä olen aina se vaimonhakkaaja niissä biiseissä, en osoittele ketään muita. Se antaa musta henkilönä kuvan, että minkähänlainen tyyppi toi on. Mutta mä sanon vaan asioita, mitä olen kuullut, että muille sanotaan, Pyhimys selitti.

-?Kyä näi o, Anne Mattila hymyili.

-?Siinä oli ennätysmäärä kiellettyjä sanoja tässä ohjelmassa, Pyhimys arveli.

-?Tuon voisi ottaa printtinä, jos sopii, Pepe Willberg pyysi.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.


Ilta Sanoma
14. syyskuuta 2018 23:50:14 Categories: Ilta Sanoma STT Vain elämää

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.