Ilta Sanoma

rac

Julkaistu:

temptation island suomi
Varo juonipaljastuksia! Iiron puheet ja käytös saavat ruman käänteen.
Temptation Islandilla ollaan ehditty jo kauden puoliväliin. Keskiviikon jaksossa molemmat leirit yllätetään uutuussinkuilla kesken bileiden. Varattujen naisten leiriin saapuu kolmannelta TIS-kaudelta tuttu Joonas ja toiselle puolelle hänen ex-tyttöystävänsä Pauliina.

Illan bileissä alkaa heti tapahtua. Meijun poikaystävä Iiro hylkää aiemmin viettelysten saarella liehittelemänsä Janinansa kuin nallin kalliolle ja kääntää huomionsa Pauliinaan. Iiro yrittää tehdä kaunottareen vaikutuksen kehuskelemalla suhteillaan ja varallisuudellaan.

-?Mä tuun hakee sut Kalliosta himasta Laten... tai siis Helsinki Limon kanssa. Mennään Ultimaan syömään ja sen jälkeen Teatteriin jonon ohi, on hauskaa ja ollaan yhdessä. Sä oot sen näköinen nainen, et mä tiedän, et sä omalla tavallaan diggaisit siitä meiningistä. Ja Iiro osais hoitaa sen, Iiro leveilee.

Pauliina näyttää siltä, ettei hän ole Iiron leveilystä erityisen vaikuttunut, mutta myöhemmin hän tuumaa yhteisen sävelen löytyneen.

-?Kyllä Iiro sanoi, että mä vastaan hänen naismakuaan ulkoisesti. Ja kun vielä juteltiin enemmän, niin se puhui, että aika pahan pisti, kun mä tulin tänne, nainen myhäilee.


Iiron liehittelyn kohteena aiemmin ollut Janina on selvästi pahoillaan miehen huomion kiinnittyessä vain Pauliinaan. Hän pötköttää happamana Atson ja Emmin seurassa.

-?No mites toi Jansku, onks se mustis, kun me ollaan juteltu tänään niin paljon? Pauliina kysyy huomatessaan, että Janina näyttää surulliselta.

-?Hyvä kysymys, Iiro vastaa mutta ei tee elettäkään kysyäkseen Janinalta asiasta.

Kun Iiro ja Atso vetäytyvät lopulta yöpuulle, Iiro ei malta pysyä hiljaa uudesta vikittelyn kohteestaan.

-?V***u se Pauliina oli mun makuun, jumalauta, mies pauhaa ennen nukkumaan menoa.


Pian Iiron kommentit Pauliinasta menevät niin härskeiksi ja esineellistäviksi, ettei niitä kehtaa valtakunnallisessa uutismediassa julkaista. Jopa miehen huonekaveri Atso toppuuttelee Iiroa.

Seuraavana aamuna Iiron jutut ovat kameroille huomattavasti siivompia.

-?No joo, Pauliina oli tosi nätin näköinen ja just sen tyyppinen tumma nainen, mistä mä tykkäsin ulkoisesti, mutta ei mulle täällä enää tunnu mikään miltään, hän kommentoi.

Iiron matka Temptation Islandilla lähti käyntiin varsin vauhdikkaasti: Meiju joutui todistamaan, kuinka miehen ensimmäinen video päättyi alastomaan sinkku-Janinaan.
Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa. Torstaisin TIS Extrassa jatketaan siitä, mihin iltanuotiolla jäätiin.
Ilta Sanoma
17. huhtikuuta 2019 22:20:00 Categories: ABC Business Ilta Sanoma TV & elokuvat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.