Ilta Sanoma

Julkaistu:

veikkausliiga
Interin teknisen johtajan Vesa Mäen mukaan seura on tehnyt päätöksen pelaajaa tukien.
Abdoulie Mansally palaa tiistaina Suomeen viikon matkaltaan Yhdysvalloissa. Mansally matkusti maajoukkuetauon aikana USA:han, kun hänen vaimonsa oli viimeisillään raskaana.

Mansally, 29, palaa Suomeen myrskyn silmässä. Hänen virheensä ottelussa HJK:ta vastaan 2. syyskuuta käynnistivät tutkinnan tulosmanipuloinnista. Ottelun lopussa, useamman epäonnistuneen suorituksen jälkeen, HJK:n Klauss pääsi avopaikkaan Mansallyn harhasyötöstä. Siitä syntyi 3-0-osuma. Ottelu päättyi samoihin lukemiin.

Palloliitto tutkii, syyllistyttiinkö pelissä ottelumanipulointiin. Suomen urheilun eettinen komitea SUEK avustaa tutkinnassa.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo Ilta-Sanomille, ettei gambialainen Mansally pelaa Interin torstaisessa ottelussa VPS:aa vastaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?"Kennyn" matka oli meillä tiedossa jo etukäteen ja se sovittiin viikon mittaiseksi. Jo silloin teimme hänelle selväksi, että jos hän on niin pitkään poissa, hän ei hyvin todennäköisesti pelaa Vaasaa vastaan, Mäki kertoo.

Myös Palloliiton manipulointiepäily on painanut vaakakupissa. Mäen mukaan senkin takia on varmaa, ettei Mansally pelaa.

-?Pelaajaa tukien teimme päätöksen, ettemme edes mieti hänen peluuttamistaan. Olemme ilmoittaneet asiasta myös hänen agentilleen. Haluamme rauhoittaa tilanteen.

Mäen mukaan turkulaisille on luvattu, että he saavat lisätietoja tutkinnan etenemisestä tällä viikolla. Vielä maanantai-iltapäivään mennessä uutta tietoa ei ollut tihkunut.

Oletteko aikeissa joka tapauksessa purkaa Mansallyn sopimuksen, kävi tutkinnassa virallisesti miten kävi?

-?Totta kai tässä pää pyörii joka suuntaan, mutta emme spekuloi tai arvaile mitään kunnes tiedämme liiton päätöksen tähän asiaan.
Ilta Sanoma
10. syyskuuta 2018 20:55:09 Categories: Ilta Sanoma Liverpool Echo Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.