Ilta Sanoma

Julkaistu:

Veikkausliiga
Turkulaisen veikkausliigaseuran FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki on järkyttynyt joukkueen pelaajaa Abdoulie Mansallya koskevista tulosmanipulaatioepäilyistä.
Palloliitto tutkii mahdollista tulosmanipulaatiota sunnuntaisessa Veikkausliigan ottelussa HJK-FC Inter. Tutkinnan ytimessä on Interin pelaajan Abdoulie Mansallyn toiminta kamppailun loppuhetkillä.

Puolustajana pelannut Mansally teki tukun räikeitä virheitä. Niistä pahin oli hiljainen syöttö taaksepäin, jonka HJK:n hyökkääjä Klauss nappasi itselleen ja teki HJK:n 3-0-maalin lisäajan kolmannella minuutilla. Peli päättyi 3-0.

Voit katsoa yllä olevalta videolta koosteen ottelun loppuhetkien tilanteista, jotka puhuttavat.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo, että Palloliitto on ollut yhteydessä seuraan. Tieto tutkinnan aloittamisesta oli järkytys.

-?Ihan kamalaa. En nukkunut yöllä kunnolla, kun pelimme Helsingissä oli niin huonoa. Sitten kun aamupäivällä kuulin tämän, se oli kuin piste i:n päälle. Ei ole kiva olla seuran edustaja tällä hetkellä, Mäki sanoo Ilta-Sanomille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Veikkausliigassa tulosmanipulaatioepäily - Palloliitto aloitti tutkinnan.

Mäki ei ole vielä ehtinyt keskustella Mansallyn kanssa.

-?Haluan nyt tavata Palloliiton edustajan ja kuulla, mitä heillä on sanottavaa. Sitten minun täytyisi ehtiä katsomaan ottelu uudestaan, ja sen jälkeen haluan tavata kyseisen pelaajan.

Mäki korostaa, että tällä hetkellä kyse on epäilystä, joka pitää selvittää. Interillä on hänen mukaansa nollatoleranssi tulosmanipulaation suhteen.

-?Toivon, että faktat tuodaan mahdollisimman nopeasti pöytään. Sen jälkeen seura voi tehdä päätöksen asiasta. Jos syytteessä ei ole mitään perää, seura tukee pelaajaa sataprosenttisesti. Jos syytteessä on perää, tällaisilla pelaajilla ei ole Interissä tulevaisuutta, Mäki sanoo.


Gambialainen Mansally, 29, pelaa toista kauttaan Veikkausliigassa. Vuonna 2017 hän pelasi PS Kemissä. Ennen Suomeen tuloaan Mansally pelasi pitkään Pohjois-Amerikan MLS-liigassa, jossa hän edusti New England Revolutionia, Real Salt Lakea ja Houston Dynamoa.

Mansally pelasi Gambian riveissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2007. Hän on myös edustanut kotimaataan A-maajoukkuetasolla.
Ilta Sanoma
3. syyskuuta 2018 17:11:46 Categories: Birmingham Mail Ilta Sanoma Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.