Ilta Sanoma

Julkaistu:

veikkausliiga
Suekin Jouko Ikonen kommentoi tutkinnan edistymistä Twitterissä.
Suomen Palloliitto tutkii, tapahtuiko sunnuntaina pelatussa Veikkausliigan ottelussa HJK-FC Inter tulosmanipulaatiota. Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) tutkintapäällikkö Jouko Ikonen kertoi maanantaina Ilta-Sanomille, että SUEK tekee tutkinnassa yhteistyötä Palloliiton kanssa.

HJK voitti Interin 3-0. Tutkinnassa keskeinen selvitettävä asia on, tapahtuiko vedonlyöntimarkkinoilla epäilyttävää käytöstä ennen peliä tai sen aikana. Eritoten huomion keskipisteenä on Interin pelaajan Abdoulie Mansallyn toiminta kamppailun loppuhetkillä. Mansally teki joukon räikeitä virheitä ja lahjoitti karmealla harhasyötöllä HJK:n Klaussille avopaikan ottelun lopussa. Brassihyökkääjä viimeisteli tilanteesta loppulukemat 3-0.

Nyt Ikonen on kommentoinut tutkinnan etenemistä lyhyesti Twitterissä. Ikosen mukaan ensimmäiset osalliset on kuultu, ja selvityksiä on kerätty.

-?Tutkintaan liittyen on tehty ensimmäiset osallisten kuulemiset ja saatu pyydetyt selvitykset. Myös vedonlyöntiin liittyviä tietoja on osin saatu. Tutkinta jatkuu, mutta muuta uutta tiedotettavaa ei ole tällä hetkellä, Ikonen kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Gambialainen Mansally, 29, pelaa toista kauttaan Suomessa. Hän pelasi PS Kemissä kaudella 2017 ja ennen Suomeen tuloaan pitkään Pohjois-Amerikan MLS:ssä.

Mansally edusti maataan Gambiaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2007. Hänellä on myös 16 A-maaottelua.
Ilta Sanoma
4. syyskuuta 2018 20:21:10 Categories: Ilta Sanoma Mirror Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.