Ilta Sanoma

Julkaistu:

Kohu ei näkynyt turkulaisten harjoituksissa keskiviikkona.
Veikkausliigan sunnuntainen ottelu HJK:n ja Interin välillä nousi otsikoihin alkuviikosta. Suomen Palloliitto ja Suomen urheilun eettinen keskus SUEK tutkivat parhaillaan, tapahtuiko ottelussa tulosmanipulaatiota.

HJK voitti Interin kotonaan 3-0, ja etenkin isäntäjoukkueen viimeiseen maaliin johtaneet tapahtumat ovat herättäneet huomiota. Interin Abdoulie Mansally lahjoitti karmealla harhasyötöllä HJK:n Klaussille avopaikan ottelun lopussa. Lisäpontta epäilyihin toivat saman pelaajan muutaman muut näkyvät virheet ottelun aikana.

Veikkausliigassa on tällä hetkellä käynnissä maaottelutauko, ja Interin pelit jatkuvat vasta ensi viikon torstaina.

Joukkue ei harjoitellut alkuviikosta mutta palasi Kupittaan nurmelle keskiviikkona aamupäivällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kentällä oli paikalla lähes kaikki pelaajat, mutta kohun keskiössä olevaa Abdoulie Mansallya ei näkynyt.

-?Hän on tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Hänellä on siellä perheasioita, ja matka oli sovittu jo etukäteen, maalivahti Jere Koponen kertoi Ilta-Sanomille harjoitusten jälkeen.


Joukkue sai tietää tutkinnasta median välityksellä maanantaina. Palloliitto ei ollut ennen sitä ollut yhteydessä keneenkään seurassa.

Kohu ei näyttänyt kuitenkaan varjostavan turkulaisten harjoituksia. Treenien jälkeen pelaajat tekivät ylimääräisiä laukaisuharjoituksia keskenään rennosti vitsaillen.

-?Asiasta pidettiin palaveri, ja se puhdisti hyvin ilmaa. Meitä on rohkaistu puhumaan asiasta avoimesti mutta faktoihin perustuen, Koponen kertoo.

Meneillään oleva tutkinta heittää kuitenkin ainakin hetkeksi varjonsa seuran ylle. Päävalmentaja John Allenin mukaan ei ole tiedossa, kuinka kauan tutkinta kestää.

-?Tämä on todella ikävä tapaus. Vaikka mitään epäilyttävää ei löydettäisi, maine seuraa pelaajan mukana pitkään, etenkin kun kyseessä on ulkomaalainen, hän sanoi.
Ilta Sanoma
5. syyskuuta 2018 18:12:56 Categories: Ilta Sanoma The Independent Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.