Ilta Sanoma

Julkaistu:

CS:GO
Finnish Esports Leaguen kilpasarjoisa jaetaan vuoden 2019 aikana 55?000 euroa. Uuden CS-liigakauden voittaja saa lisäksi paikan ison suomalaisturnauksen karsintaan.
Kotimainen liigatoimija Finnish Esports League tiedottaa, että keväällä järjestettävä Counter-Strike-liigakausi on heidän toistaiseksi suurimpansa.

28. helmikuuta LanTrek-tapahtumasta alkavalla kuudennella CS-kaudella pelataan 20?000 euron potista. CS-liigan hallitseva mestari on HAVU Gaming -joukkue.

FELin CS-liigan voittajajoukkue saa lisäksi suoran paikan paikan syyskuussa Hartwall-areenalla järjestettävän Arctic Invitational -turnauksen karsintaan.

FEL tiedottaa lisäksi tehneensä tv-sopimuksen Elisan kanssa. CS-liigakautta voi seurata jatkossa kaksi kertaa viikossa Twitchistä ja Elisan kanavilta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Tällainen yhteistyö vie kotimaista esportsia eteenpäin isoin harppauksin. Olemme ylpeitä, että FEL ja jatkuvasti kasvanut CS-liigamme valittiin tähän mukaan. Totta kai uskon ja toivon, että meidän liigamme mestari on se, joka etenee myös Hartwall Arenalle ja voittaa koko turnauksen, kommentoi FELin myynti- ja markkinointijohtaja Matti Kailanto tiedotteessa.

FEL esittelee vielä helmikuun aikana uudet liigansa, jotka järjestetään uusien pelien parissa. Vuonna 2019 FEL jakaa kaikissa liigoissaan vähintään 55?000 euroa palkintorahaa.

Summa on 5000 euroa enemmän kuin mitä Telia Esports Seriesin pian alkavalla ensimmäisellä kaudella jaetaan. Telia järjestää vielä syksyllä toisen liigakauden, josta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.
Ilta Sanoma
21. helmikuuta 2019 15:00:00 Categories: Esports Ilta Sanoma The Telegraph

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.42938 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.