Voice.fi

Sami Hedberg paljastaa yllättävän haaveensa: "Olisi luonnollista astua vakavampaan suuntaan"

Voice.fi - logo Voice.fi 11/02/2019 21:15:17 Katariina Auvinen
© Niki Miettinen

Koomikko Sami Hedbergin tähdittämän Konttorin kolmas kausi starttaa piakkoin.

Koomikko Sami Hedberg, 37, on viime vuosina keskittynyt stand upin lisäksi myös näyttelemiseen. Miehen tähdittämä televisiosarja Konttori saa kolmannen kaudensa piakkoin. Hedberg esittää sarjassa hyvin kyseenalaista pomoa Pentti Markkasta. Näytteleminen on aina kiinnostanut miestä. 

- 19-vuotiaana olen pyrkinyt Teatterikorkeakouluun, joten näytteleminen on kiinnostanut oikeastaan aina, Hedberg kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Miehen mukaan komedia ja stand up veivät kuitenkin mennessään, mutta viime vuosina hänellä on ollut aikaa palata toisen kiinnostuksensa pariin eli näyttelemiseen. Sen lisäksi haaveissa siintää vielä vakavampien roolien näytteleminen. Hän kuitenkin tiedostaa niin sanotun "koomikon -leimansa", josta voi olla hankala päästä eroon. 

- Totta kai se on näissä asioissa läsnä. Kyllähän varmaan Pirkka-Pekka Peteliuksella on alkuun myös ollut hankalaa, kun hän on puhunut linnuista ja luonnoista ja moni on odottanut, että milloin se vitsi oikein tulee sieltä, Hedberg pohtii. 

Se ei ole kuitenkaan estänyt miestä unelmoimasta ja haaveilemasta esimerkiksi draaman tai trillereiden näyttelemisestä.

- Periaatteessa Konttori-sarjan jälkeen olisi luonnollista astua hieman vakavamman näyttelytyön suuntaan, hän pohtii.

© Niki Miettinen Niki Miettinen

Edelleen se sama Sami 

Mies ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen nopealla tahdilla, jonka jälkeen Hedberg teki valtavia määriä keikoja ympäri Suomea. Se vaikutti myös siihen, kuinka usein mies ehti näkemään esimerkiksia ystäviään. 

- Minulla on ystäväpiiri pysynyt aikalailla samana näiden vuosien saatossa. Parhaimmat ystävät ovat pysyneet vaikka olisimme nähneet edellisen kerran pari vuotta sitten. Jatkamme samasta asiasta, kun tapaamme, hän kertoo. 

Mies kertoo, että hetkisimpinä aikoina hän ei todellakaan ehtinyt näkemään ystäviään, mutta nämä ovat ymmärtäneet elämäntilanteen. 

- Ei sekään ole kiva tilanne, mutta he ovat ymmärtäneet sen, hän kertoo. 

Ystävänä Hedberg kertoo olevansa porukan järjestäjä. 

- Itse olen se, joka järkkää ne pikkujoulut, kesäjuhlat tai vaput ja ihmiset myös tulevat. Olen aina ollut sellainen, joka tykkää juhlia elämää ja pitää hauskaa yhdessä. Silti frendit ovat kertoneet, että olen se aivan samanalainen Sami, joka olin myös yläasteella, hän kiteyttää. 

Lue myös: Sami Hedberg ylistää Ismo Leikolan menestystä ulkomailla: "V*tun kova juttu"

Lue myös: Sami Hedberg joutui kieltäytymään elokuvaroolista - paljastaa nyt haaveensa näyttelijänä

11. helmikuuta 2019 23:15:17 Categories: Birmingham Mail Voice.fi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.