MTV

Nainen ajeli 10 muksua kyydissään, kenelläkään ei turvavyötä: "Vastuutonta ja holtitonta"

MTV - logo MTV 11/01/2019 21:21:00 Emmi Niiniaho
turvavyö © Shutterstockturvavyö

Australialaisnaisella oli kymmen lasta autonsa kyydissä, mutta kellään heistä ei ollut turvavyötä. Poliisi sakotti naiskuskia ankarasti.

Poliisi pysäytti autoilijan huomattuaan, että kyydissä istuvat 10 lasta "pomppivat ympäriinsä". Yhdelläkään lapsista ei ollut turvavyötä - ei edes alle yksivuotiaalla matkustajalla.

Törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista

Kaikki lapsista olivat alle 16-vuotiaita, joista nuorin, alle vuodenikäinen vauva, istui pelkääjän paikalla istuneen toisen lapsen sylissä.

Poliisi lätkäisi naiselle liikenneturvallisuuden laiminlyömisestä reilun 3000 euron sakot.

Poliisin edustaja Ivan Petrovic kommentoi, että hän ei ymmärrä miksi joku lähtisi ajamaan tiedostaen, että matkustajilla ei ole turvavöitä kiinnitettynä.

- Turvavyöt on suunniteltu pelastamaan henkesi ja estämään vakavia vammoja sen varalta, että joudut liikenneonnettomuuteen. Joukko lapsia ilman turvavöitä autossa on vastuutonta ja holtitonta aikuisen toimesta, Petrovic toteaa.

Lue myös: Ylinopeudesta pysäytetty mies ajatteli, että poliisi ei voi tutkia sitä, mitä se ei voi avata - todellinen paniikkiratkaisu vahvisti epäilykset

Petrovic totesi myös, että kuskin varomaton käyttäytyminen olisi voinut kostautua vakavasti onnettomuuden sattuessa.

- Jos he olisivat joutuneet minkäänlaiseen kolariin, varsinkin edessä istuva vauva olisi voinut loukkaantua vakavasti, ellei jopa menehtyä, Petrovic sanoo.

Paikallisuutisten mukaan poliisi pysäytti kyseisen naiskuskin vain hetki sen jälkeen, kun toinen kuski oli rysäyttänyt autonsa aitaa päin samalla alueella. Kolaroinut kuski oli ilmeisesti selkeästi päihtynyt.

Lähde: DailyMail 

11. tammikuuta 2019 23:21:00 Categories: Ilta Sanoma Ilta Sanoma - Kotimaa Ilta Sanoma - Uutiset MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.