Ilta Sanoma

Julkaistu:

linnan jatkot
Kirsi Salo lähti Linnan jatkoille hotelli Kämpiin ystävänsä kanssa hetken mielijohteesta.
Nykyään hyvinvointivalmentajana työskentelevä Kirsi Salo, 51, saapui Linnan jatkoille hotelli Kämpiin hetken mielijohteesta.

-?Tulin yöllä Kolumbiasta, ja katselin kotona Linnan juhlia. Juhlavuus tarttuu, joten soitin ystävälle. Tultiin lyhyellä varoitusajalla käymään, Salo kertoo hyväntuulisena.

Nopeasta lähdöstä johtuen Salo valitsi jatkoille vaatekaappinsa tutun luottovaatteen.

-?Tämä on vanha työasu, olen juontanut tällä useita tapahtumia, aina sama puku kesät talvet, Salo naureskelee.


Kolumbiassa Salo vetää hyvinvointivalmennuksia, joita hän on tehnyt työkseen jo usean vuoden ajan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Minulla oli siellä nytkin 10 valmennettavaa Suomesta. Meillä oli sellainen hyvinvointiretriitti, jossa voitettiin pelkoja, tutkittiin lapsuutta ja elettiin täysillä. Kiipeiltiin vuorilla, mentiin mopoilla, ja tehtiin valtavan hienoja juttuja, Salo luetteli.

Salo tuli kansalle tutuksi MTV3:n Talousuutisten uutistenlukijana, Nelosen uutisten uutisankkurina sekä viihdeohjelmien Heikoin lenkki ja Tupla ja kuitti -juontajana.


Salo muutti jokin aika sitten Kolumbiaan, jossa hän omistaa avokadotilan.

-?Ostin Kolumbiasta tilan aika yllättäen ja suunnittelematta, mutta se osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Ihmisten on hyvä olla siellä, ja on ollut hyvä, että olen vienyt sinne ihmisiä. Moni on kokenut siellä suuria muutoksia, Salo kertoi Linnan jatkoilla.


Tila sijaitsee niin syrjässä, ettei sinne pääse edes autolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Muuli tuo pois ja lähin puhelin on vartin päässä. Jos on haastavat olosuhteet, niin sitten mennään varovaisemmin. Siellä ei temppuilla, kävellään varovaisesti, ettei nilkat mene ja kannetaan reppua sen verran mihin oma fysiikka kestää. Kenellekään ei ole koskaan tapahtunut siellä mitään, Salo sanoi.

-?Vuosi kerrallaan mennään, mutta ihmiset ovat niin täynnä kiitollisuutta, ja se muutos mitä he kokevat siellä on niin syvä ja mieletön, niin koen, että tämä on minun tehtäväni jatkaa tätä ja noudatan tätä kutsumusta, Salo kertoi.
Ilta Sanoma
7. joulukuuta 2018 2:51:58 Categories: Ilta Sanoma Linnan juhlat Quartz

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.