Ilta Sanoma

Julkaistu:

linnan juhlat
Kimmo ja Kike Elomaa tahtoivat tuoda juhlatyylissään esiin sporttisuutta.
Kansanedustaja Kike Elomaa saapui Linnan juhlien jatkoille yhdessä puolisonsa Kimmo Elomaan kanssa. Sinivalkoraidalliseen asuun pukeutunut Kike kuvaili asunsa olevan sporttinen. Sekä hän että Kimmo olivat solmineet hiuksensa ponninhännälle.

-?Asuni on kotimainen, kuten aina ennenkin siten, että suomalaiset ompelijat tekevät asuni. Pukuni on myös ympäristöystävällinen sen suhteen, että tässä on vähän kierrätystäkin ajateltu. Tämä kangas on ollut ennen tunikoina, Kike Elomaa kertoi.

Tänä vuonna Linnan juhlien teemana on yhteinen ympäristömme. Kike korosti myös, että hänelle on tärkeää, että hänen Linnan juhla -pukunsa ovat sinivalkoisia.

-?Minun puvuissani isänmaallisuus ja sinivalkoisuus täytyy tulla aina esille. Sotiemme veteraanit on itselleni ollut aina tärkeä asia. Se historia, että jälkipolville säilyisi se, minkä takia saamme olla tällaisessa maassa kuin nyt olemme, näinkin itsenäisessä ja vapaassa.


Kike kuvaili asunsa olevan sporttinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Toivon, että suomalaiset innostuvat liikkumaan enemmän. Liikkumattomuus on suuri ongelma Suomessa tällä hetkellä. Toivon, että jokainen pitäisi huolta itsestään ja ehtisi vähän katsoa, mitä syö. Tahdon vähän tuoda sporttisuutta esille tässä olemuksessani, kehonrakentajanakin mainetta niittänyt Kike totesi.

Linnan juhlissa Kike oli maistanut myös boolia, jonka reseptiä oli hieman tänä vuonna muokattu siten, että se on 82-prosenttisesti luomua. IS kysyi Kikeltä, erottiko tämä boolin maussa eroa.

-?En nyt tiedä, kun ei niin kauhean paljon tullut tuota alkoholia juotua. Aikaisemminkin olen maistanut sitä aina. Se oli ihan hyvää. Juhlan anti on itselleni paljon muuta kuin ruokaa tai juomaa, Kike sanoi ja jatkoi:

-?Sain tavata veteraanejakin, niin se on hieno asia. Ja tietysti kollegoita. On vähän erilaista nyt tulla tänne, kun on olen jo toista kautta kansanedustajana. En meinannut edes tunnistaa ihmisiä, kun naiset olivat niin kauniina ja miehet komeina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jatkojen jälkeen kotona Elomaita odottivat heidän koiransa sekä heillä tällä hetkellä asuva hyvä ystävä.

-?Hyvä ystävämme on asunut meillä viimeiset kolme kuukautta, kun hänellä oli tosi vaikeaa, kun hänellä kuoli niin paljon läheisiä.
Ilta Sanoma
7. joulukuuta 2018 2:08:07 Categories: Birmingham Mail Ilta Sanoma Linnan juhlat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.