Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

Marjaana Valkeinen asteli Linnaan laukussa, joka oli tehty seeprannahasta.
Sparrauspalvelu Kasvu Openin Uljas Valkeinen ja hänen puolisonsa Marjaana Valkeinen juhlivat Suomen itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Kasvu Open palkittiin presidentin myöntämällä Kansainvälistymispalkinnolla marraskuussa. Kansainvälistymispalkinto on vuosittain myönnettävä tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja niiden taustalla vaikuttaville yhteisöille.

Keuruulaiset Valkeiset ovat kertoneet Aamulehden haastattelussa ottaneensa asuissaan huomioon pariskunnan yhteisen harrastuksen, metsästyksen. Marjaana Valkeisen laukku onkin valmistettu seeprannahasta. Valkeinen kertoi Aamulehdelle ampuneensa seepran itse Etelä-Afrikassa.

Uljas Valkeinen puolestaan esitteli lehdelle karhutatuointinsa, jossa on kaksi pystyviivaa. Viivat lisääntyvät sitä mukaa mitä useamman karhun metsästystä harrastava pari on kaatanut.

Linnan juhlissa tänä vuonna teemana oli yhteinen ympäristömme. Monilla vierailla olikin kierrätysmateriaaleista valmistettuja asuja. Rouva Jenni Haukion puvun kangas oli tehty koivusta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Marjaana Valkeinen on tv-katsojille tuttu myös Suomen Robinson -tosi-tv-ohjelmasta ja Fox-kanavalla esitetystä Jahtikuningatar Marjaana -sarjasta.

Valkeinen voitti Suomen Robinsonin vuonna 2004.

Ilta Sanoma
7. joulukuuta 2018 1:43:16 Categories: Golf Ilta Sanoma Linnan juhlat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.