Valioliiga

Pep Guardiolan arvailut täysin metsään - tämän takia tuomari pyysi Erling Braut Hålandin nimikirjoitusta ottelun jälkeen

Valioliiga - logo Valioliiga 8/04/2021 09:20:23 Toimitus
© Tiedotekuva

Manchester Cityn ja Borussia Dortmundin tiistaisen Mestarien liiga -kohtaamisen jälkeen pelaajatunnelissa todistettiin hyvin harvinainen välikohtaus, kun ottelun linjatuomari Octavian Sovre pyysi norjalaishyökkääjä Erling Braut Hålandilta hänen nimikirjoitustaan.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola suhtautui ennennäkemättömään tapaukseen positiivisesti ja arveli nimikirjoitusten olleen tuliainen romanialaistuomarin lapsille.

Sovren todelliset motiivit mielipiteitä jakaneeseen tempaukseen ovat kuitenkin nyt selvinneet, eikä Guardiola osunut arvauksessaan oikeaan.

KATSO KUVA: Pyysikö tuomari Dortmundin supertähdeltä nimmaria? Pep Guardiola ja asiantuntijat eri mieltä tapauksesta - "Tuollaista ei voi tehdä"

Romanialaislehti Gazeta Sporturilorin mukaan Sovre pyysi Hålandin nimikirjoitukset keltaiseen ja punaiseen korttiinsa nimittäin tätäkin kauniimpi ajatus mielessään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sovre kerää tuomaroimistaan otteluista muistoesineitä, jotka hän voisi lahjoittaa vuoden lopussa järjestettävään huutokauppaan kerätäkseen varoja Bihorin piirikunnassa toimivalle yhdistykselle, joka tarjoaa hoitoa autismista kärsiville ihmisille.

Sovre olisi tiettävästi halunnut myös Guardiolan nimikirjoituksen, mutta sai vain Hålandin käsiinsä päätösvihellyksen soitua Etihad Stadiumilla.

Sovre on tukenut yhdistyksen toimintaa jo lähes kuuden vuoden ajan. 47-vuotias tuomari on lahjoittanut yhdistykselle lukuisia harvinaisuuksia, kuten huippupelaajien pelipaitoja, valokuvia sekä nimikirjoituksia.

SOS Autism Bihor -yhdistys on myös palkinnut Sovren hänen arvostettavista tuenosoituksistaan. Romanian huipputuomari on nimitetty yhdistyksen kunniajäseneksi.

Lähde: Daily Mirror

Lue myös: Suomalaistuomari tänään Arsenalin Eurooppa-liiga-ottelussa

8. huhtikuuta 2021 12:20:23 Categories: Valioliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.