Sport Content

Rory McIlroy haluaa palata major-voittajaksi - "Olen tietenkin keskittynyt tähän viikkoon, mutta kyse on isommasta asiasta"

Sport Content - logo Sport Content 8/04/2021 09:10:31 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Rory McIlroy on voittanut golfin major-turnauksen neljä kertaa. Edellisistä juhlista on kuitenkin kulunut jo neljä vuotta. Nyt pohjoisirlantilainen haluaa palata korkeimmalle korokkeelle.

- Olen matkan alussa. Tiedän, että se vie minut takaisin sinne, minne haluan, McIlroy muotoili PGA-kiertueen verkkosivuilla.

Kauden ensimmäinen major-turnaus Masters käynnistyy torstaina. McIlroy on muun muassa palkannut tiimiinsä uuden valmentajan.

- Olen siirtymässä pois niistä teknisistä ajatuksista. Kun ei ymmärrä minkä takia lyö tiettyjä lyöntejä, niin voi eksyä ja alkaa ajatella kaikenlaisia asioita. Tuntui, että aina kun menin rangelle, niin yritin jotain uutta. Yritän hallita tekemisiäni enemmän. Sellainen golf-pelaaja haluan olla jatkossa, McIlroy sanoi.

McIlroy on juhlinut major-titteliä US Openissa (2011), PGA Championshipissä (2012, 2014) ja The Open Championshipissä (2014). Häneltä siis puuttuu vielä Mastersin voitto.

- Olen tietenkin keskittynyt tähän viikkoon, mutta kyse on isommasta asiasta. Kyse on matkasta, jolla yritän palata pelissäni siihen, millä tavalla tiedän pystyväni pelaamaan lajia, McIlroy summasi.

8. huhtikuuta 2021 12:10:31 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.