Sport Content

Chelsea tarrasi tiukasti kiinni välieräpaikkaan - "Olemme iloisia, mutta emme liian iloisia. Olemme innoissamme, mutta emme liian innoissamme"

Sport Content - logo Sport Content 8/04/2021 08:10:20 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Chelsea tarrasi vahvasti kiinni paikkaan jalkapallon Mestareiden liigan välierissä keskiviikkona. Lontoolaiset kukistivat neljännesfinaalien ensimmäisessä osaottelussa Porton 2-0.

- Tämä on loistava tulos meille. Tämä oli vaikea ottelu erittän vahvaa Porton joukkuetta vastaan. Tunnelma pukukopissa on hyvä. Olemme iloisia, mutta emme liian iloisia. Olemme innoissamme, mutta emme liian innoissamme, Chelsean valmentaja Thomas Tuchel sanoi seuran verkkosivuilla.

Chelsean osumista vastasivat Mason Mount ja Ben Chilwell. Kummallekin pelaajalle maali oli ensimmäinen Mestareiden liigassa.

- Olen iloinen siitä, että ensimmäinen Mestareiden liigan maalini tuli tärkeässä voitossa. Tämä oli iso suoritus meiltä kaikilta. Tämä oli vaikeata. Me tiesimme, että Porto on todella hyvä joukkue. He painoivat päälle, mutta me puolustimme todella hyvin, Mount riemuitsi Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Ottelu pelattiin Sevillassa. Myös toinen osaottelu pelataan samassa paikassa. Chelsea on ensi tiistaina "kotijoukkue".

- Tämä ei ole vielä ohi. Meidän täytyy lähteä toiseen osaotteluun samalla asenteella kuin tänään, Mount vaati.

8. huhtikuuta 2021 11:10:20 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.