Sport Content

Toronton maalivahti teki seurahistoriaa - "Hän ansaitsee kaiken huomion"

Sport Content - logo Sport Content 8/04/2021 07:55:19 Sport Content
© Toimittanut Sport Content Maalivahti Jack Campbell teki Toronto Maple Leafsin seurahistoriaa jääkiekon NHL-liigassa keskiviikkona. Campbell torjui 32 laukausta, kun Toronto kukisti Montreal Canadiensin kotonaan 3-2.

Campbell on voittanut kauden kaikki 10 otteluaan. Kukaan Leafs-vahti ei ollut aikaisemmin pystynyt voittamaan 10 ottelua peräkkäin.

- Campbell ansaitsee kaiken huomion. Tiedän, että joukkueemme on innoissaan hänen puolestaan ja selvästi pelasi kovaa hänen takiaan kolmannessa erässä. Jack antaa aina huomiota joukkuekavereilleen, mutta mielestäni on tärketä antaa Jackille huomiota nyt, Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe kehui NHL:n verkkosivuilla.

Campbell nousi samalla jakamaan NHL:n ennätystä. Vain Montrealin Carey Price on pystynyt avaamaan kauden 10 voitolla. Price teki sen 2016-17.

- Me pelaamme varmaankin hyvin, kun voittaa 10 peräkkäin. Tämä on erittäin erityistä ja kunnia. Voin muistella tätä sitten joskus, mutta nyt vain palataan töihin ja yritetään parantaa, Campbell sanoi.

Sairastuvalla majaansa pitävä Toronton ykkösveskari Frederik Andersen on pelannut viimeksi 19. maaliskuuta.

Toronto johtaa NHL:n North-divisioonaa seitsemän pisteen turvin ennen Edmonton Oilersia.

8. huhtikuuta 2021 10:55:19 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.