Kirkkonummen Sanomat

INKOO

19.2.2021

Inkoon korona­ro­ko­tukset

INKOO

Inkoon kunta on saanut 50 rokotteen erän Astra Zenecan rokotetta, joka soveltuu alle 70-vuotiaille henkilöille. Ensimmäiseen riskiryhmään kuuluvat 65-69-vuotiaat henkilöt voivat ensi viikosta lähtien (viikko 8) varata itselleen ajan osoitteessa www.korona­ro­ko­tu­saika.fi.

Palvelun kautta voi myös varata ajan lähimmäiselle. Ajanvaraus ei tässä vaiheessa ole mahdollista puhelimitse.

Kun tulet rokotettavaksi, ota mukaasi Kela-kortti ja kopio hoitavan yksikön uusimmasta tekstistä, joka vahvistaa sairauden diagnoosin ja vaikeusasteen (lääkä­rin­to­dis­tusta ei tarvita). Rokotuspaikka on Inkoon terveyskeskus, Rantatie 6, Inkoo.

Ensimmäiseen riskiryhmään kuuluvat:

Henkilöt, joilla on vaikealle korona­vi­rus­tau­dille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila. Elinsiirto tai kanta­so­lu­siirto. Aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti. Vaikea krooninen munuaissairaus. Vaikea puolus­tus­jär­jes­telmän häiriö. Vaikea krooninen keuhkosairaus.Lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes.Downin oireyhtymä (aikuiset).

Kunta on myös saanut 60 rokotteen erän Modernan rokotetta. Kunta ottaa puhelimitse yhteyttä yli 85-vuotiaisiin, jotka eivät ole saanet rokotetta kotihoidossa, ja heille tarjotaan rokoteaikaa. Kyseiset rokotukset käynnistyvät viikolla 8. Ajat varataan puhelun yhteydessä eikä niitä voi varata verkossa. Tämän jälkeen otetaan asteittain yhteyttä yli 80-vuotiaisiin.

Inkoon kotisivulta löytyy lisätietoa.

Jussi Salo

19. helmikuuta 2021 11:17:54 Categories: INKOO Kirkkonummen Sanomat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.