Ilta Sanoma

Julkaistu:

huhu
Millaisia suunnitelmia mahtavat miehet punoa?
AC/DC:n tilanne on puhuttanut faneja pitkään.

Ensin laulaja Brian Johnson alkoi kärsiä kuulo-ongelmista ja joutui lopettamaan keikkailun. Tosin hänet on nähty lavalla muiden artistien kanssa, hän on vieraillut parilla levyllä ja onpa mies ehtinyt myös testaamaan uudenmallisia korvamonitoreja, joiden tarkoitus on pitää melutaso siedettävänä live-olosuhteissa.

Sitten tuli se suurin pommi. Jo kokoonpanosta sairauden takia poistunut kitaristi Malcolm Young kuoli.

Tämän jälkeen basisti Cliff Williams ilmoitti jäävänsä eläkkeelle ja rumpali Phil Ruddillakin on ongelmia lain kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikesta tästä huolimatta huhut uudesta levystä lähtivät leviämään, kun valokuvaaja sattui ikuistamaan Angus Youngin ja Stevie Youngin tupakkatauolla vancouverilaisen studion ulkopuolella. Eikä kyseessä ollut mikä tahansa studio, vaan paikka jossa bändi on äänittänyt kolme viimeisintä albumiaan.


Eikä tässä vielä kaikki. Stevie - Angus ja Malcolm Youngin veljenpoika, joka korvasi Malcolmin syyskuussa 2014 - ja rumpali Rudd bongattiin yhdessä kuljeskelemassa pitkin Vancouverin katuja.

Myös Brian Johnson nähtiin käppäilemässä Ruddin kanssa Warehouse studion terassilla.

-?Uutisia lienee turha odottaa tämän enempää, koska sana miesten kokoontumisesta on nyt levinnyt, ja sen jälkeen studion terassille on asennettu iso aurinkovarjo, jottei kukaan näe, ketkä katolla polttelevat ja juovat kahvia, toimittaja Steve Newton totesi Classic Rockin mukaan.

-?Meillä on kuitenkin todisteet olemassa, että Angus ja Stevie hengailevat studiolla Ruddin ja Johnsonin kanssa. En sano, että he ovat tekemässä uutta levyä vain siksi, että kolme edellistä albumia on tehty samassa paikassa. Hehän voivat vain jammailla pitkäaikaisen miksaajansa kanssa. Mutta hitto, että on hauskaa miettiä olenko oikeassa.
Ilta Sanoma
11. elokuuta 2018 1:55:56 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.