Ilta Sanoma

Julkaistu:

haastattelu
Suomalaislaulaja Alma on keikkaillut ahkerasti maailmalla ja viettänyt aikaa maailmantähtien kanssa.
Suomalaislaulaja Alma vahvistaa Bassoradion haastattelussa, että hän kirjoittaa parhaillaan kappaleita amerikkalaiselle megatähdelle Miley Cyrukselle.

Bassoradion toimittaja kertoo haastattelussa kuullensa huhuja, että Alma olisi kirjoittanut biisejä myös muille. Hän kysyy, pitääkö paikkansa, että yksi näistä olisi Miley Cyrus.

-?Kolme ekaa sinkkua?

-?No jotain, I don't know (en tiedä), Alma vastaa hymyillen ja jatkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Joo, kyllä me ollaan oltu Losissa aika paljon tekemisissä ja oltu studiossa aika paljon, laulaja paljastaa.


Alma tunnustaa, että ajoitus on tietyllä tavalla hankala, sillä hänellä on oman albumin tekeminen vielä kesken.

-?Mulla on niinku omakin albumi kesken. Sit tämmöinen Miley tulee et "Moi". Mut se on ihan siisti juttu. Ihan sika fileissä. Paljon duunii, Alma hehkuttaa.

Alma sanoo haastattelussa, että ensi kuussa häneltä ilmestyy myös omaa musiikkia.

-?Ensi kuussa tulee uusi biisi, ja sen jälkeen aika pian kaikki tapahtuu, Alma vastaa kysymykseen uudesta albumista.

Alma esiintyy Flow-festivaaleilla Helsingissä perjantaina.
Laulajien hyvistä väleistä on uutisoitu myös aiemmin. Kesäkuussa Cyrus kommentoi Alman Instagramissa julkaisemaan kuvaan "Olet kuuma" ja kaksikko hankki yhdessä tatuoinnit.

Alma julkaisi tuolloin Instagramin Stories-osiossa videon ja kuvan, joista selvisi, että laulajat hankkivat yhdessä toisiinsa sointuvat tatuoinnit. Videolla näkyi hänen kätensä ja miten Cyrus puki käteensä kumihanskoja tatuointistudiossa. Cyrus kertoi videolla, että laulajat ottavat yhteiset "kaveritatuoinnit".

Alman seuraavaksi julkaisemasta kuvasta paljastui, että hän oli ottanut kämmeneensä pienen euromerkin, kun taas Cyrusin kättä koristaa pieni dollarimerkki.
Miley Cyrus on yksi tämän hetken suurimmista poptähdistä. Hän on nauttinut viime vuodet valtavaa suosiota, myynyt miljoonia levyjä ja tehtaillut jättihittejä. Tähden Instagram-tilillä on 76 miljoonaa seuraajaa.

Alma puolestaan on keikkaillut ahkerasti maailmalla ja niittänyt kansainvälistä mainetta. Hän on viihtynyt esimerkiksi Yhdysvalloissa ja viettänyt aikaa maailmantähtien kanssa.

Alma kertoi IS:lle keväällä New Yorkissa, että parasta hänen saamassaan suosiossa on se, kun laulajan itsensä ihailemat artistit huomioivat hänen osaamisensa ja tuotantonsa.

Alma on viime aikoina työstänyt uutta albumiaan ja viettänyt sen vuoksi runsaasti aikaa Los Angelesissa. Hän kertoi IS:lle aiemmin kirjoittaneensa kappaleita myös muille artisteille.
Ilta Sanoma
11. elokuuta 2018 1:11:27 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.