Valioliiga

Tottenhamille pettymys Lontoon paikallispelissä - sarjanousija taisteli itselleen pisteen

Valioliiga - logo Valioliiga 13/01/2021 23:09:33 Toimitus
© Tiedotekuva

Tottenham ja Fulham pelasivat keskiviikkona 1-1-tasapelin Valioliigassa.

Vierasjoukkue aloitti ottelun sähäkästi, mutta Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris sai olla tolppiensa välissä varsin rauhassa. Reilun vartin kohdalla hänen oli kuitenkin venyttävä André-Frank Zambo Anguissan tulisen vedon tielle.

Hetkeä myöhemmin Son Heung-min yritti ohjata pallon lähietäisyydeltä sisään toisessa päädyssä, mutta Fulhamin veräjänvartija Alphonse Areola reagoi nopeasti.

Sama kaksikko oli nokikkain myös seuraavassa tilanteessa. Tanguy Ndombélé lähetti mestarillisen keskityksen Sonille, joka haki ratkaisua puskemalla, mutta Areola esitti paraatipelastuksen.

Paine Fulhamin päädyssä kasvoi lopulta liian isoksi 25. minuutilla. Tällä kertaa keskittäjänä oli Sergio Reguilón ja maalintekijänä Harry Kane, joka viimeisteli hienolla syöksypuskulla. 1-0.

Ndombélé tarjoili 72. minuutilla oivallisen syötön Sonille, jolla oli mahdollisuus tuplata Spursin johto, mutta korealaistähden laukaus kilahti tolppaan.

Kun maalinteko ei maistunut kotijoukkueelle, niin vieraat päättivät rokottaa. Ademola Lookmanin keskitys löysi 74. minuutilla Ivan Cavaleiron, joka puski pallon tarkasti alakulmaan. 1-1.

Spurs heilutti verkkoa vielä juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta osuman syöttänyt Son oli paitsiossa, joten maali hylättiin.

Tottenham jatkaa tuloksen myötä kuudentena ja Fulham 18:na.

Lue myös: Manchester City niukkaan voittoon huippulupauksen maalilla - Raheem Sterling hassasi pilkun

14. tammikuuta 2021 1:09:33 Categories: Valioliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.