STT

Manchester City ilmoittautui Valioliigan mestaruuskamppailuun - Brightonin tuska kasvoi sarjan häntäpäässä entisestään

STT - logoSTT 13/01/2021 22:58:13 STT

Manchester City ilmoittautui jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruuskamppailuun, kun se kaatoi kotikentällään Brightonin 1-0. Voitto oli Citylle Valioliigassa neljäs peräkkäin.

Tapojensa mukaisesti palloa ja peliä hallinneen Manchester Cityn ainoan maalin laukoi ensimmäisen puoliajan lopulla 44. minuutilla Phil Foden, jonka tarkka vasempaan alanurkkaan suuntautunut veto yllätti täystyöllistetyn Brighton-vahti Robert Sanchezin.

Manchester Citystä Raheem Sterling pyssytti ottelun lopussa rangaistuspotkun yli maalin.

Cityn maalivahdiksi oli palannut koronan sairastanut Ederson. Manchester City piti vastustajan nollilla kolmannessa ottelussa peräkkäin, mukaan lukien Englannin cup ja liigacup.

Voitollaan City parkkeerasi sarjataulukossa neljän pisteen päähän paikallisvastustajastaan, Valioliigaa johtavasta Manchester Unitedista. City on pelannut sarjassa Unitedia yhden ottelun vähemmän.

Hyvin taistelleelle Brightonille City-ottelu oli yhdeksäs peräkkäin ilman voittoa. Valioliigakauden aikana kaksi ottelua voittanut Brighton on viimeksi kukistanut 21. marraskuuta Aston Villan ja valunut pahanlaiseen putoamiskurimukseen.

14. tammikuuta 2021 0:58:13 Categories: STT

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.