Ilta Sanoma

Julkaistu:

veikkausliiga
Paremmuus ei ratkennut Pohjanmaalla.
Pohjanmaan derby SJK:n ja VPS:n välillä päättyi maalittomaan tasapeliin Seinäjoella. Tarkassa ja puolustusvoittoisessa kamppailussa näkyi, että isäntäjoukkueella oli alla kolmen ottelun tappioputki.

Putoamisvaaraan ajautunut SJK oli vaarallisempi joukkue avausjaksolla. Maximo Tolonen ampui vapaapotkun ylärimaan jakson alussa ja laukoi uudelleen vaarallisesti jakson lopussa. Kertaalleen vaasalaisten maalivahti Samu Volotinen venyi todelliseen huipputorjuntaan, kun Denis Oliinyk pääsi laukomaan vapaasti.

Toisella jaksolla VPS piristyi, mutta tasaisessa väännössä kumpikin joukkue pysyi melko kaukana vaarallisilta paikoilta. Sarjakolmonen VPS näytti, miksi sillä on liigan kolmanneksi tiukin puolustus.

SJK ei ottanut valtavia riskejä, sillä tappioihin sillä ei ole enää varaa. Aivan lopussa isännille oli tulla hätä käteen, kun vieraiden Steven Morrissey oli lähellä päästä läpiajoon. Jamaikalaisen haltuunotto epäonnistui kuitenkin pahasti, ja SJK selvisi säikähdyksellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tasapelipiste kasvatti seinäjokisten eron putoamisviivaan neljään pisteeseen. VPS jatkaa Veikkausliigan kolmannella sijalla.
Ilta Sanoma
4. elokuuta 2018 0:56:41 Categories: Ilta Sanoma Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.