MTV

Kylie Jenneriltä mielenkiintoinen veto - viisikuukautisella tyttärellä korvakorut

MTV - logo MTV 12/07/2018 22:25:00 Joona Laukkanen
Kylie Jenner ja hänen aviomiehensä Travis Scott. © Evan Agostini/Invision/APKylie Jenner ja hänen aviomiehensä Travis Scott.

Kylie Jenner jakoi Snapchat-tilillään videon, jossa selviää hänen tyttärensä saaneen korviinsa korvakorut.

Kosmetiikkaguru ja tositelevisiotähti Kylie Jenner on koristellut tyttärensä Stormi Websterin korvat kiiltävillä koruilla. Jenner julkaisi Snapchat-tilillään videon, jossa hän hempeilee viisi kuukautta vanhan tyttärensä kanssa.

Videolla Stormi ja Jenner ovat vastakkain ja leikkituulella oleva lapsi nappaa äitiään hiuksista kiinni. Samalla katsoja saa selvän näkymän Stormin korvia koristaviin korvakoruihin.

THIS IS SO CUTE 7/11/18

Ein Beitrag geteilt von Kylie Jenner (@kyliesnapchat) am

LUE LISÄÄ: Kylie Jennerin tyttärellä on jo muhkea kenkäkokoelma - arvo yli kymppitonnin

Jenner on aiemmin hehkuttanut, kuinka hänen tyttärensä näyttää aivan äidiltään, mutta on perinyt täydelliset huulet isältään Travis Scottilta. Korvakorujen lisäksi Stormilla on noin 18000 euron edestä lenkkareita ja kenkiä valmiina päälle puettavaksi, kunhan tämä kasvaa vielä.

Keskiviikkona Forbes-lehti uutisoi Jennerin olevan matkalla maailman nuorimmaksi miljonääriksi. Vuonna 2015 perustettu Kylie Cosmetics -kosmetiikkayritys on kasvattanut Jennerin varallisuuden 900 miljoonaan dollariin.

Lähde: People

13. heinäkuuta 2018 1:25:00 Categories: MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.