Ilta Sanoma

Julkaistu:

Tuore tangokuningas vietiin kruunaamiseen jälkeen lavalta suoraan ulos kuvattavaksi. Uusi kuninkaallinen oli silmin nähden hämmentynyt uudesta tittelistään.
Espoolainen Jarno Kokko, 37, nappasi tangokuninkaan kruunun itselleen tänään käydyssä superjännittävässä tangofinaalissa. Kokko hurmasi yleisön ja tuomarit puolelleen upeilla tulkinnoillaan.

Tuore tangokuningas vietiin lavalta suoraan ulos kuvattavaksi. Uusi kuninkaallinen oli silmin nähden hämmentynyt uudesta tittelistään. Tunnelmia kysyttäessä mies vaikutti lähinnä epäuskoiselta ja silmin nähden onnelliselta.

-?Olo on täysin sanaton ja tyhjä, mies tunnustaa IS:lle.

Menestyksekäs ilta on käynyt tunteisiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Koko ilta oli liikuttava. Jo alkulaulussa poikien kanssa päästettiin kyyneliä, Kokko kuvailee.


Artisti kertoo, että hänen seuraava päämääränsä on saada ihmiset vakuuttuneeksi, että hän on tähän. Ensimmäisenä tekonaan kuninkaana hän aikoo lähteä katsastamaan uutta tangovaltakuntaansa.

-?Eikö me lähetä tuonne kiertelemään, katselemaan kylille mikä on meininki, mies ehdottaa.

Tangokuninkaana Kokko haluaa olla helposti lähestyttävä ja viihdyttävä, ja ennen kaikkea hyvä. Tangomatka päättyi niin kuin hän haaveilikin. Nyt hän saa tehdä ammatikseen sitä, mitä hän todella rakastaa.

Kun nimi kuulutettiin, olikin tunne yksinkertaisesti "hyvä", laulaja kertoo ja väläyttää kuninkaallisen hymyn.

-?Onnellinen toki ja myös helpottunut. Tämä on kuitenkin ollut aika raskas reissu, mies tunnustaa.


Kokko tulkitsi superfinaalissa voittajalle varta vasten sävelletyn voittotangon Rakkaudesta riutunut. Tangokuninkaan kruunun päähänsä saanutta Kokkoa kuvailtiin tuomariston puolesta upeilla ylisanoilla.

-?Olemme olleet täysin yksimielisiä. Ilmeisesti olemme myös yleisön kanssa yksimielisiä, tuomaristo totesi ennen voittajan julkistamista.

-?Jarno, olet varma, vapautunut ja valmis. Notkea, vivahteikas ja mystinen jätkä. Kuuluisit melkein James Bond -leffaan, olet varma isojen estradien viihdyttäjä. Toivon, että levyttäisit tuon äskeisen voittokappaleen. Ykkösluokan esiintyjä, tuomaristo luetteli.


Kokko kertoi kruunaamisen jälkeen haluavansa tuoda alalle muun muassa monipuolisuutta.

-?Haluan tuoda alalle monipuolisuutta ja hyvällä tavalla räväkkyyttä. En minä tiedä! Kokko huudahti häkeltyneenä voitostaan.

-?Se oli hyvä vastaus, juontaja Susanna Heikki nauroi.


Kokko oli yksi tangokilpailun koulutetuimmista, sillä taustalta löytyy opintoja muun muassa Oulun konservatoriossa ja Sibelius-Akatemiassa.

-?Uskon, että vahvuuteni tulevat esiintymisestä ja rempseydestä, laulaja on kertonut.

Ensimmäisen kerran Kokko on nähty kilpailussa neljä vuotta sitten. Kokko kuitenkin kokee, että nyt hänellä on kilpailussa enemmän annettavaa, kun esimerkiksi esiintyminen on rennompaa.

-?Haluan olla yleisölle helposti lähestyttävä ja kertoa tarinoita laulujen kautta, hän kertoi IS:lle ennen finaalia.
Ilta Sanoma
13. heinäkuuta 2018 1:17:10 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.