Newsner

Löysi 1500 euroa "tippiä" pöydältä - Silloin tarjoilija päätti tehdä ainoan oikean ratkaisun

Newsner - logo Newsner 12/07/2018 16:40:24 Newsner
Löysi 1500 euroa © Toimittanut Nyheter 365 ABLöysi 1500 euroa "tippiä" pöydältä - Silloin tarjoilija päätti tehdä ainoan oikean ratkaisun

Tarjoilijan työ ei ole todellakaan helpoimmasta päästä. He taistelevat ja ahkeroivat usein minimipalkalla ilman kiitosta työstään, mutta pitävät aina kuitenkin hymyn kasvoillaan. Siksi useille tarjoilijoille tippi onkin tervetullut kiitos laskun ohessa - juuri siksi tämän tarjoilijan hyvä teko onkin uskomattoman kaunis ja epäitsekäs.

Yhdysvaltalainen Kaylie Cyr työskentelee tarjoilijana Buffalo Wild Wings ravintolassa. Hän, kuten monet muutkin tarjoilijat, oli aikaisemmin saanut vain lukea uutisista tarinoita asiakkaista, jotka olivat jättäneet tarjoilijoilleen valtavia summia tippeinä kiitoksena hyvästä palvelusta.

Itse hän ei kuitenkaan ollut vastaavaa vielä koskaan kokenut, mutta kesken erään työpäivän siihen tuli yllättävä muutos.

Tajusi jonkin olevan pielessä

Kun asiakas nimeltä Glenn jätti naiselle 1 700 dollaria - lähes 1 500 euroa - tippiä lähtiessään, Kaylie tajusi välittömästi, etteivät rahat ehkä olleetkaan tarkoitettu hänelle. Asiakas oli kuitenkin jo ehtinyt lähteä, joten Kaylie otti rahat talteen ja vei ne ravintolan johtajalle.

Rahat kyllä kuuluivat Glennille, mutta ne olivat hänen yhtiönsä rahoja. Kun hän huomasi virheensä, hän palasi kiireesti ravintolaan. Mies ei kuitenkaan uskonut, että voisi enää saada rahojaan takaisin. Isoksi yllätyksekseen hänelle luovutettiin kuitenkin pennilleen sama määrä rahaa takaisin, jonka hän oli pöydälle vahingossa jättänyt.

Näyttääkseen kiitostaan upeaa työtä tehneelle tarjoilijalle, hän ojensi Kaylielle 100 dollaria käteisenä. Ele yllätti naisen täysin, sillä hän oli ajatellut vain tekevänsä oikean teon tuossa tilanteessa, eikä haaveillut palkkioista.

- Voisi kuvitella, että joku joka tekee tuollaisen hyvän teon haluaisi saada palkkion, mutta hän ei ollut edes ajatellut asiaa. Miten ihana ihminen, Glenn kertoi ABC Newsille Western Journal -sivuston mukaan.

Minulla on ollut aina tapana sanoa, että rehellisyys maan perii ja tässä on todellinen esimerkkisuoritus siitä!

Pistä peukkua ja jaa tätä tarinaa, jos sinunkin mielestäsi tarjoilija toimi täysin oikein!


14-vuotias Adul toimi tulkkina pelastajien ja lasten välillä luolassa - Nyt häntä juhlitaan sankarina

Isä oli murskautua kuoliaaksi auton alla - silloin hänen poikansa sai ihmeelliset voimat "enkeliltä"

Luolaston sankari: Nyt kunnioitamme lääkäri Richardia, joka keskeytti lomansa ja jäi luolaan poikien kanssa kolmeksi päiväksi

12. heinäkuuta 2018 19:40:24 Categories: Newsner

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.