Ilta Sanoma

Julkaistu:

Maria Nordin kertoo Instagramissa, että hänen raskautensa on edennyt loppusuoralle.
Bloggaaja ja arkkitehti Maria Nordin ja muusikko Reino Nordin saavat pian kolmannen lapsensa. Perheen onni täydentyy aivan lähiaikoina, sillä Nordin kertoo synnytyksen olevan lähellä.

Torstaina Maria julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa alusvaatteissa aivan viimeisillään raskaana. Nordin kertoo kuvansa, että raskausaika on pian ohi.

-?Huomenna raskaus on täysiaikainen ja on myös mun synttärit. Saankohan itsetehdyn synttärilahjan? Nordin pohtii kuvatekstissä.
Nordinin raskauskuva on kerännyt nopeasti runsaasti tykkäyksiä ja onnitteluja tulevasta perheenlisäyksestä. Maria on raportoinut raskautensa etenemisestä ahkerasti sosiaalisessa mediassa sekä Kaksplus-sivuston blogissaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kesäkuun lopussa luonnonmukaisesta elämäntyylistään tunnettu Maria kertoi, että hän ei viettänyt perinteistä baby shower -juhlaa, vaan vaihtoehtoista mama blessing -juhlia. Mama blessing -juhlat ovat Nordinin mukaan ei-kaupallinen versio tavallisista vauvakutsuista. Niihin ei tuoda lahjoja, vaan rakkautta, energiaa ja hyviä ajatuksia.

-?Mama blessing -juhla on saanut vaikutteita eri kulttuurien siirtymäriiteistä, Maria selitti blogissaan.
Reino Nordin paljasti tammikuussa, että Maria odottaa parin kolmatta lasta. Muussikko julkaisi tuolloin rakkaudentäyteisen viestin kesken perheen Thaimaan-loman.

-?Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte, Reino kirjoitti viestissään.

Myös Maria kertoi tuolloin raskaudestaan blogissaan Kaksplus-sivustolla.

-?Tuntuu ihan höpsöltä tiedottaa asiasta näin, mutta kai se pitää jossain vaiheessa joka tapauksessa tehdä. Julkaisin tänään muutaman kuvan täältä Thaimaasta, jossa olemme perhelomalla koko tammikuun. Ilmeisesti joku alkoi kuvieni perusteella analysoida vatsanseutuani, sillä kuulin että Jodelissa (Jodel on jonkinlainen juoruilu-some) käydään keskustelua siitä, olenko raskaana.

-?Ja olenhan minä! Ja se on ihanaa!


Maria ja Reino Nordin ovat olleet yhdessä reilut 12 vuotta. Heidän pitkään suhteeseensa on mahtunut paljon.

Viime vuonna Reino jäi kiinni huumausainerikoksesta ja sai siitä tuomion viime kesänä. Parin värikästä perhe-elämää seurattiin Maria Veitola Yökylässä -sarjassa, jossa Reino kertoi raitistumisestaan ja siitä, miten se on vaikuttanut hänen elämäänsä.

Parilla on ennestään kaksi lasta, 8-vuotias Fidel-poika ja 6-vuotias Luna-tyttö.
Ilta Sanoma
12. heinäkuuta 2018 19:53:13 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.