Ilta Sanoma

Julkaistu:

Veikkausliiga
Lauantai-iltana Lahdessa yhteen ottivat FC Lahti ja FC Inter.
FC Lahti tuli otteluun tappio niskassaan. Ennen edellisen kierroksen tappiota SJK:lle, Lahti oli pelannut 12 ottelua peräkkäin ilman tappiota.

Lahti pääsi muutaman kerran avauspuoliskon alkuminuuteilla kokeilemaan maalintekoa, mutta sekä Mikko Hauhian että Loorents Hertsin laukaukset menivät yli ja ohi maalin.

Vierasjoukkue Inter oli kuitenkin joukkueista se, joka teki ottelun avausmaalin. 26. peliminuutilla Timo Furuholm vapautti Abdoulie Mansallyn vasemmalta laidalta läpiajoon ja juoksunsa päätteeksi Mansally "chippasi" pallon yli Lahden maalivahdin Damjan Siskovskin.


FC Lahti tuli tasoihin 40. minuutilla , kun Interin toppari Daniel Kamy yritti puskea pallon maalivahdilleen Jere Koposelle, mutta pusku menikin Koposen ohi. Prässäämässä ollut Lahden hyökkääjä Stenio kiitti, riisti pallon ja laukoi pallon tyhjään maaliin. Maali oli Stenion kauden toinen osuma.

Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Interin vastaisku tuli kuitenkin puoliajan lopussa, kun Mansally viimeisteli 2-1-osuman ja illan toisen maalinsa rangaistuspotkusta. Maalit olivat Mansallyn kauden ensimmäiset.


Toisen puoliajan alkuminuuteilla kotijoukkue FC Lahti yritti vimmatusti tehdä tasoitusmaalin, kun se pystyi luomaan painetta Interin puolustukselle, mutta varsinaiset maalintekopaikat uupuivat.

Lahti pyrki tulemaan vielä tasoihin ottelun loppuminuuteilla, mutta tasoitusmaalia ei syntynyt. Näin ollen Lahti kärsi toisen tappion putkeen, kun Inter haki täydet pisteet lukemin 2-1.

Voitolla Lahdesta Inter vankisti asemiaan sarjan keskikastissa. Eroa putoamisviivaan on voiton myötä viisi pistettä.

Aiemmin lauantaina TPS kohtasi PS Kemin todellisessa kuuden pisteen ottelussa. Molemmat joukkueet taistelevat sitkeästi putoamista vastaan.

TPS oli tällä kertaa vahvempi ja otti huipputärkeän voiton lukemin 3-2.
Ilta Sanoma
7. heinäkuuta 2018 23:54:21 Categories: Ilta Sanoma Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.