Voice.fi

Meghan Markle rikkoo jatkuvasti hovin tiukkaa pukeutumissääntöä - jopa hääpuvut paljastivat olat

Voice.fi - logo Voice.fi 13/06/2018 14:15:02 Katariina Auvinen

© Getty Images

Tuoreen herttuattaren asuvalinta häämatkan jälkeen on aiheuttanut närkästystä niin etikettiasiantuntijoissa kuin kuninkaallisissa faneissakin.

Kerroimme täällä, että tuoreen herttuatar Meghanin asuvalinta on puhututtanut ja jopa suututtanut ihmisiä ympäri maailmaa. Britannian hovin tarkan protokollan mukaan naisen tulisi peittää olkapäänsä. Herttuattarella oli kuitenkin olkapäät paljastava vaaleanpunainen mekko yllään. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Markle ei peitä olkapäitään. Itse asiassa nainen tuntuu pitäneen enemmän sellaisia asuja, jotka paljastavat olat kuin peittävät ne. Etikettiasiantuntijat ovat katsoneet naisen asuvalintoja hieman paheksuen ja verranneet niitä klassisen tyylikkääseen herttuatar Catherineen, joka onnistuu sädehtimään tyylikkäänä tarkan etiketin mukaisissa asuissa. 

Tarkkojen kuninkaallisten sääntöjen mukaan erityisesti naisten ei ole hyväksyttävää farkkuja. Sen sijaan heidän tulisi mieluiten pitää klassisia mekkoja, jotka peittävät olkapäät ja joiden helma ulottuu polven alapuolelle. 

Nähtäväksi jää, puuttuuko kuningatar Elisabeth tuoreen miniänsä pukeutumiseen vastaisuudessa. 

© Getty Images

© Getty Images

© Getty Images

© Getty Images

© Getty Images

© Getty Images

Lue myös: Meghan Marklen asuvalinta suututti someväen - katso miksi

13. kesäkuuta 2018 17:15:02 Categories: Voice.fi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.