Ilta Sanoma

Julkaistu:

tv-tähti
Brittiläinen tv-tähti ja seurapiirikaunotar Nancy Dell'Olio kertoi aamu-tv:ssä olevansa huolissaan siitä, etteivät naiset laittaudu tarpeeksi.
Brittiläinen tv-persoona ja seurapiirikaunotar Nancy Dell'Olio tunnetaan huolitellusta ulkonäöstään ja designervaatteistaan, jotka julkkiskaunottaren mukaan saavat hänet näyttämään ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Dell'Olio, 56, nosti brittien aamu-tv:ssä tapetille aiheen, joka on herättänyt valtavasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Dell'Olio sanoi ohjelmassa huomanneensa, etteivät naiset panosta tarpeeksi ulkonäköönsä. Hän kuvaili, että naisten tulisi ruveta kiinnittämään huomiota ulkomuotoonsa 18 vuotta täytettyään. Hänen mukaansa korkea ikä ei ole tekosyy sille, että lopettaa esimerkiksi meikkaamisen.

-?Naisten pitäisi panostaa ulkonäköönsä enemmän. Eikä sillä ole mitään tekemistä iän kanssa. Se johtuu ihmisestä itsestään. Jotkut ovat jo syntyessään vanhoja, jotkut eivät vanhene koskaan, hän luonnehti Good Morning Britain -ohjelmassa.

-?Jotkut naiset luulevat, että heidät otetaan vakavasti vain, jos he näyttävät miehiltä, Dell'Olio sivalsi.


Hän kuvaili esimerkiksi kotimaassaan Italiassa nuorten naisten huolehtivan ulkonäöstään paljon enemmän kuin monissa muissa maissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Minä synnyin nuorena ja kauniina ja pidän itseni siinä kunnossa. Minulla on monia salaisuuksia, joilla pidän itseni nuorekkaana, mutta en kerro niitä. Kyse on geeneistä, hän korosti.

Dell'Olio sanoi, että naisten tulisi säilyttää nuorekas elämänasenne, etteivät he lopettaisi panostamasta ulkonäköönsä.

-?Nuorena oleminen on omasta ajatusmaailmasta kiinni. Seksikkyys ei ole jotain, joka vain tulee itsestään iän myötä.


Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Dell'Olio on kritisoinut naisia julkisuudessa. Hän on aikaisemmin toivonut, että kypsemmät naiset pukeutuisivat seksikkäämmin.

The Sun kertoo Dell'Olion vierailun aamu-tv:ssä nostattaneen somemyrskyn. Monet kokivat Dell'Olion vain lietsovan jo ennestään tiukkoja kauneusihanteita, ja asettavan naisille ulkonäköpaineita.

-?Nancy Dell'Olio sanoo, etteivät naiset panosta ulkonäköönsä tarpeeksi. Hänen pitää panostaa itseensä enemmän, sillä hän näyttää vahanukelta, somessa puhistaan.

-?Sanokaapas Nancylle, että tekee ensin 12 tunnin yövuoron, kuten minä teen joka arkipäivä. Uskokaa pois, meikkaaminen on vihonviimeinen asia mielessäni. Mikä idiootti, Twitterissä napautetaan.
Ilta Sanoma
13. kesäkuuta 2018 14:41:00 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.