Ilta Sanoma

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Ei ole samantekevää, missä järjestyksessä hampurilainen kannattaa lautaselle kasata. Kun noudatat tätä kaavaa, saat helposti haukattavan ja joka puraisulla mahtavalta maistuvan burgerin.
Ota lautaselle ensin sämpylän alapuoli. Paahda sämpylät, sillä näin hampurilaisesta tulee rapea, eivätkä kastikkeet imeydy pohjaan niin helposti.

Asettele sämpylälle salaatti. Se suojaa sämpylää pihvin ja kastikkeiden kosteudelta eikä sämpylä muutu mössöksi.

Nosta pihvi paikalleen. Naudanlihasta tehty jauhelihapihvi on klassisen hampurilaisen sydän. Lisää lihaan vain suolaa ja mustapippuria, sekoita massaa mahdollisimman vähän ja paista mediumiksi.

Lisää pihvin päälle juusto, jotta se sulaa herkullisesti kuuman pihvin päällä. Sulanut juusto myös liimaa kätevästi seuraavaan kerrokseen tomaatin ja sipulin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Maukas kastike tulee lopuksi kaiken päälle, ja se myös liimaa sämpylän yläpuolikkaan paikoilleen.

Tee kuvan mehevä pekoni-gorgonzolaburgeri tällä ohjeella.
Ilta Sanoma
13. kesäkuuta 2018 14:54:15 Categories: Ilta Sanoma Ruokala

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.