Ilta Sanoma

Julkaistu:

Toto86
Haastavalla kierroksella varmat haetaan keulapäästä.
Vaggerydin kesärata tarjoaa erittäin hyvätasoisen kierroksen ja vaikkapa viikon takaiseen verrattuna lähdöissä on lähes poikkeuksetta enemmän potentiaalisia voittajia. Näin ollen rivistä voi tulla vaikea.

Loppusuora on 200 metrin mittainen ja auton takaa parhaimman startin saa useimmiten keskiradoilta. Muodoltaan rata on melko normaali, mutta isompia ratoja vaatimattomammat kallistukset tekevät kaarteissa ohittamisen hieman hankalammaksi.

Viime vuonna vastaavan päivän T86-kohteista neljä voitettiin keulasta, ja vain stayerlähdössä voittaja tuli kauempaa kuin 2. ulkoa.

Toto86-1

Suosikit: 4 Super Grabben vastasi viimeksi keulasta Ontrack He's Blackille sitkeästi maaliin saakka. Axevallan voitto tuli 2. ulkoa ja Jägersrossa ruuna jäi johtavan taakse voimissaan vaille kiritilaa. Daniel Olssonin ajokki pääsee hyvin liikkeelle ja ottelee kärkiryhmästä tämän lähdön voitosta. Valmentajan mukaan vireenkin pitäisi olla entistä parempi. 2 Early Pactol oli suvereeni keulasta Kööpenhaminassa. Solvallan finaalissa tilaa tuli 4. sisältä vasta päätössatasella, eikä ori ehtinyt parantaa. Hyvältä paikalta nyt taas voittokamppailuun, vaikka keulaan se tuskin tässä pääsee. Juoksunkulun suhteen lähdön avainhevonen on 1 Waffle, joka avaa keulaan ja matka on sille sopiva. Ruunan yrityshalu on kuitenkin toisinaan ollut puutteellinen, joten siihen on hieman vaikea suhtautua. Solvallassa se putosi 2. sisältä kauas lopussa, mutta tuli Halmstadissa Very Kronoksen perässä juosten maaliin asti. Åbyn huhtikuun 75-kisassa se lannistui pikamatkallakin keulasta täysin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelatuista lapuille rastataan vielä kaksi hevosta. 3 Jaanus Tooma voitti Åmålissa varmasti 2. ulkoa ja jäi viimeksi 3. sisällä juostuaan täysin pakettiin. Sopivalla juoksulla se on tässä vaarallinen. 6 East Herkules latoi viimeksi 3. sisältä loppukaarteessa tilat löydettyään suoran mallikkaasti 10-vauhtia. Voitokas ruuna ei ole nopeimpia alussa, mutta jos juoksu onnistuu, ei se ole ulkona kuvioista. 5 Exquisite Sisu otti viimeksi sisäratajuoksun jälkeen maksimisijoituksen. Hyvällä reissulla totosija ei ole tässä mahdoton, mutta voitto on ehkä liikaa vaadittu. Keulasta toissa kerralla voittoon kestäneen 7 Miss Pixelin osalta alku maksanee tässä liikaa, ja tuskinpa Johan Untersteiner ainakaan sille on kiinnostunut keulapaikkaa luovuttamaan. Vaikeaa siis.

Juoksunkulku: Waffle puolustaa sisäradalta johtopaikan. Lyhyellä matkalla sillä saatetaan ajaa keulasta.

Pelijakauma: Super Grabben (20%) tuntuu suosikeista prosenttien valossa pelillisesti parhaalta.

Ranking: A) 4, 2, 1 B) 3, 6, 5, 7 C) 8, 10, 11, 9 D) -

Toto86-2

Suosikit: 7 M.T.Multo Bene tuntuu tasaisessa kohteessa yrittämisen arvoiselta. Loppuvuoden starteissa ruunan ravi ei oikein käynyt, vaikka 22.11. tulikin varma keulavoitto. Viimeksi se palasi tauolta ja joutui avaamaan keulassa avauspuolikkaan 08,0-vauhtia. Lopussa yksi tuli edelle, mutta 4-vuotiaan ravi pysyi kuitenkin hyvin kasassa maaliin saakka. Jos startti vei virettä oikeaan suuntaan, pystyy se tässä voittoon. Mikael J. Andersson on hyvä "volttikuski" ja voi saada juoksuradalta keulat. Ideavarma! Etukäteen kovin vastustaja on hankalalla paikalla. 12 Quite Right palasi viimeksi tauolta ja punnersi 2. ulkoa 11,3-lopetuksella niukkaan voittoon. Björn Goopin tallista silloin debytoinut ruuna voi parantaakin, muttei näistä asemista voittaminen silti yksinkertaista ole, vaikka matka tietysti tasoittaa lähtöpaikkojen vaikutusta.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Crossfire Simoni on tehnyt viime starteissa takapareista 12-vauhtiset lopetukset. Sijoitus voi hyvinkin parantua, jos juoksupaikka löytyy tässä lähempää kärkeä. Kuskinvahvistuksen kokeva 11 Ryssebo La Reine kiersi Kalmarissa 3. ulkoa johtavan rinnalle kierros ennen maalia ja puristi varmaan voittoon. Tuon startin jälkeen tamma on ollut pari kertaa poissa, joten päivän vire on pieni arvoitus. Keskipitkä matka sopii normaalisti hyvin. 4 Eldorado Mearas on ruunattu viime startin jälkeen, jossa se esiintyi taustalla varsin nihkeästi. Peter Untersteiner on liikkeellä vielä varsin matalalla profiililla. Mies on yleensä osunut omia taukohevosiaan arvioidessaan nappiin. 3 Livi Majesty voitti Örebrossa helposti keulasta, mutta muuten laukat ovat sotkeneet tätä vuotta. Viimeksi erhe tuli heti alussa ja Axevallassa johtavan rinnalta viimeisellä takasuoralla. Ravatessaan Robert Berghin valmennettava ei ole aivan ulkona. Tauolta tuleva 5 Moruga vaikutti viime vuoden starteista hevoselta, jolle viitosrata voi tuoda pahoja ongelmia liikkelle pääsemisen kanssa. 9 Wallbanger R.W.:tä on hoidettu viime startin jälkeen, jossa se taipui keulasta. 10 Floalts Clouseau voitti viimeksi niukasti johtopaikalta, 8 Color Him Father puolestaan oli asiallinen 2. ulkoa. Molempien kohdalla voitto tulisi tässä yllätyksenä.

Juoksunkulku: M.T.Multo Bene käynnistyy hyvin ja päässee juoksuradalta keulaan. Ryssebo La Reine voi kiertää aikaisin eteenpäin.

Pelijakauma: M.T.Multo Bene (7%) on aivan liian vähän pelattu, mutta toki prosentit noussevat päivän mittaan. Myös Crossfire Simoni (4%) on edullinen tapaus. Ryssebo La Reine (24%), Eldorado Mearas (13%) ja Moruga (15%) ovat ylipelattuja.

Ranking: A) 7, 12 B) 2, 11, 4, 3, 5, 9, 10, 8 C) 1, 6 D) -

Toto86-3

Suosikit: 5 Ceylon Dream nousee ykköshevoseksi tammalähdössä, jonka osallistujista moni ei ole useimmiten esittänyt lopussa mitään leijonan otteita. Claes Svenssonin suojatti hallitsi viimeksi keulapaikalta ja jätti vaikutelman, että siinä on edellytyksiä vielä nähtyä parempaankin. Tamma lähti lujaa ulkoa ja on tässäkin nopeasti kyselemässä keulapaikkaa itselleen. Siitä voittokaan ei olisi millään muotoa yllätys. Kokeillaan pikkulappuun varmaksi. 1 Venere di Azzurra on pelattu lähdön selväksi suosikiksi, mutta Johan Untersteinerin suojatti ei missään tapauksessa ole niin todennäköinen voittaja, mahdollinen toki. Jenkkikärryistä ja kengättömyydestä huolimatta viime voitto tuli vähän nihkeällä tyylillä 3. sisältä, vaikka vauhdinjakokin suosi. Sen lähtönopeus ei riitä keulapaikan puolustamiseen, joten tuuriakin tarvitaan.

Haastajat ja yllättäjät: Viimeksi alkuun laukannut 3 Digital Music hakee yhä uran avausvoittoaan. Tamma lataa aluksi keulaan ja jos Daniel Olsson tyytyisi suosiolla Ceylon Dreamin peesiin, voisi valjakko olla lopussa kärkikahinoissa. Keulasta sen paukut eivät ehkä riitä voittoon asti. 4 Wordfeud taipui pääsiäisenä johtavan rinnalta ja on pitänyt sen jälkeen taukoa. Jos kaikki on kunnossa, ei menestys tässä ole mahdotonta. 2 Zdenka esiintyi viimeksi porukan perältä asiallisesti ja paikkasi alkulaukkansa hyvin Örebrossa. Voittotili on vielä avaamatta, mutta ei se hyvältä paikalta tietysti tässä mahdotonta ole. Isommalle lapulle mukaan myös 11 Bring Me Love, joka työntyi viimeksi 2. ulkoa linjalla ykköseksi. Samalta juoksupaikalta tasaisesti viime kerralla esiintynyt 10 Vale saattaa saada nyt jenkkikärryt peräänsä, joten huomioidaan sekin, kuten myös kahdessa viime startissa johtavan rinnalla taivaltanut 6 Cosmorita.

Juoksunkulku: Digital Music ottaa ensimmäiset keulat. Myös Ceylon Dream avaa hyvin ja jää nähtäväksi, haluaako Daniel Olsson luovuttaa vetotyöt sille.

Pelijakauma: Venere Di Azzurra (51%) on rajusti ylipelattu. Ceylon Dream (10%) maistuu, toki prosentit noussevat vielä selvästi. Vale (1%) ja Cosmorita (1%) ansaitsisivat muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 5, 1 B) 3, 4, 2, 11, 10, 6 C) 7, 8, 12 D) 9

Toto86-4

Suosikit: 14 Balfour oli Bergsåkerin suorituksen jälkeen Charlottenlundin pitkällä matkalla pieni pettymys. Päätöskierroksen alkaessa ilman vetoapua jäänyt ruuna yritti haastaa Slide So Easya, mutta loppusuora oli hieman työläs ja pari muutakin meni edelle. Ruunan kunto lienee hyvällä tolalla, sillä se oli ilmoitettu Readly Expressin voittamaan Östersundin lähtöön, mutta tuli karsituksi. Balfour nousee lopussa kamppailemaan voitosta. 11 Elliot Coger nousi viime keskiviikkona 7. sisältä puolimatkan jälkeen toisen radan vetäjäksi ja otti lopulta varman voiton. Normaalia lyhyempi starttiväli on pieni arvoitus, mutta kuntohan Fredrik Perssonin suojatilla on hyvä, ja matka käy. Mahdollinen jälleen.

Haastajat ja yllättäjät: Pari yllätyshakua nostetaan myös mukaan lapulle. 13 Zoko Lanen taulu ei paljon lupaa, mutta ei ruuna suinkaan niin huono ole. Viimeksi se laukkasi jo ennen lähtölinjaa, Åbyssä se tuli 4. ulkoa viimeiset 700 metriä 08,8-vauhtia, mutta kovassa seurassa kärkeen ei silti ollut mitään saumoja. Juoksun luonatessa se voisi haastaa suosikit lopussa. 9 Super Photo Bood nousi Solvallassa 4. ulkoa päätöspuolikkaalla ulkoradoille, mutta kiri hyytyi loppumetreillä. Takamatkan juoksuradalta Kim Erikssonin ajokki voi päästä nopeasti sisäradalle ja sopivalla juoksulla kärkisija ei ole mahdottomuus. Solvallan huhtikuun voitossaanhan se latoi suojajuoksun jälkeen lopun liukkaasti. 5 Crack Atout teki viimeksi 5. ulkoa asiallisen kierroksen mittaisen kirin. Verkkainen käynnistyminen on ruunan ongelma, eivätkä Vaggerydin kaarteet välttämättä sovi sille parhaalla tavalla, varsinkin jos ulkoradoilla joutuu tahkoamaan pitkään. 6 Pacific Face olisi normaalisti varteenotettava voittajaehdokas, mutta valmentaja varoittelee, ettei ruuna ole aivan huipputikissä tällä hetkellä. 12 Asterix Horline suorittaa tasaisesti, 1 Benobi Zet ei oikein ole osoittanut mitään tässä menestykseen viittaavia otteita, vaikka juoksusta tulleekin hyvä.

Juoksunkulku: Super Photo Bood lataa takamatkan juoksuradalta vauhdikkaasti liikkeelle ja voi olla nopeasti keulassakin. Hyvä selkä kelvannee sille pitkällä matkalla.

Pelijakauma: Balfourin (45%) kannatus alkaa olla ylärajoilla. Zoko Lane (3%) ja Super Photo Bood (2%) ovat alipelattuja. Crack Atout (10%) ja Pacific Face (14%) ovat keränneet liikaa peliä.

Ranking: A) 14, 11 B) 13, 9, 5, 6, 12, 1 C) 4, 7, 10, 8 D) 2, 3

Toto86-5

Suosikki: Nopea 2 Valborg Marje on tasokkaan tammalähdön selkeä ykköshevonen. Gävlessä Paw Mahonyn suojatti sai painetta alkumatkalla ja oli sen jälkeen keulassa turhan virkeä. Lopussa sen oli taipuminen kolmanneksi. Jos juoksupaikat selviävät suosiolla, on 5-vuotiaalla tällä kertaa hyvä sauma vetää maaliin asti. Vastus on kuitenkin kova ja mahdollinen reipas alkuvauhti avaisi mahdollisuudet muillekin haastaa suosikki lopussa.

Haastajat ja yllättäjät: 13 Julia Af Solnäs porskutti viimeksi pitkän kirinsä väsymättömästi perille ja otti lopulta voiton varsin vaivattomastikin. Viimeinen kierros oli 12,1-vauhtinen. Vastus on tällä kertaa kovempi, mutta Peter Untersteinerin suojatti vastaavasti valmiiksi parijonossa. 11 Dear Friend latoi Solvallassa 4. ulkoa tilaa välistä löydettyään kevyin askelin voittoon. Päätöskierros oli sen osalta peräti 10,3-vauhtinen. Sopivalla juoksulla se on erittäin vaarallinen nytkin. 6 Divine kiri Gävlessä Valborg Marjen ohi lopussa saatuaan sen takaa tilaa. Eskilstunassa Kai P. Jussilan ajokki otteli johtavan rinnalta voitosta maaliin asti. Se avaa varsin hyvin, ja jos juoksupaikka löytyy sujuvasti läheltä kärkeä, ei voittokamppailuun yltäminen ole mahdotonta. 3 Baja Rosa Akema laukkasi viimeksi lähtöön, mutta osoitti edellisessä kilpailussa nousuvirettä. Ei pihalla hyvällä juoksulla. Keulasta toiseksi Åbyssä taipunut 4 Prima Italia tsemppasi viimeksi johtavan rinnalta hyvin maaliin saakka. Tuo startti hyvässä muistissa ei tulisi yllätyksenä, että Veijo Heiskanen on nopealla lähtijällä varsin aggressiivinenkin alussa, joka taas voi tuoda suosikille ylimääräistä paukkujen tuhlaamista. Tuskin Prima Italia kuitenkaan sen edelle kiihdytyksessä pääsee. 14 Swish Lane laukkasi viimeksi taustalla viimeisellä takasuoralla. Vaikka kyseessä on luokkatamma, eivät nämä asetelmat tunnu erityisen suotuisilta sen kannalta, ja paljon pelattuna jätetään se pois lapuilta. Pelaamattomana sen sijaan isommalle lapulle mukaan mahdutetaan Örebrossa hyvän esityksen keulasta Julia Af Solnäsiä vastaan tehnyt 5 Unheard Of, joka voisi reippaana avaajana päästä tässä kärjen lähettyville. Kovissa lähdöissä keväällä juossut 9 Julia Pellini tuli viimeksi 4. ulkoa kengittä kevyellä askeleella päätöslenkin 11,8-vauhtia, ja on valmiiksi toisella radalla. Mukaan sekin. 7 Come And Dreamin tai 15 Well Done La Marcin juoksu tuskin onnistuu näistä asemista voittoon tarvittavalla tavalla.

Juoksunkulku: Valborg Marje pyrkii torjumaan kakkosradalta Prima Italian kiihdytyksessä.

Pelijakauma: Valborg Marje (36%) ansaitusti suosikki, ei prosenteissa toki enää nousuvaraa ole juurikaan. Swish Lane (22%) on ylipelattu. Baja Rosa Akema (2%) on yllätysosaston paras rasti.

Ranking: A) 2 B) 13, 11, 6, 3, 4, 14, 5, 9, 7, 15 C) 10, 1, 12 D) 8

Toto86-6

Suosikit: Mainiossa 4-vuotislähdössä ykkösmerkiksi nostetaan 3 Son Of God, joka vaikuttaa viime vuoden ongelmien jälkeen löytäneen oikeat otteet. Örebron kisassa Örjan Kihlströmin ajokki pisteli 3. ulkoa loppusuoran todella äkäisesti ja oli aiheuttaa Victory Toplinelle uran ensimmäisen tappion. Viimeiset 700 metriä Daniel Redénin suojatti kulki 10,2-kyytiä. Vastaavat juoksuasetelmat voivat löytyä tässäkin ja ori nousee lopussa matsiin. 6 Harveyn 3-vuotiskausi meni loukkaantumisen takia lähes tyystin ohi. Nyt Johan Untersteinerin suojatti on päässyt hyvään vauhtiin ja hallitsi viimeksi 13,5-lopetuksella helposti keulasta. Samalle paikalle on pyrkimys tässäkin ja siitä voitto mahdollinen. Myös 1 Vinci Power halajaa keulaan, jossa se on viime starttinsa juossut. Åbyssä tuli 12,3-lopetuksella voitto, Vaggerydissä yksi kiri takaa edelle. Johtopaikalta Bo Falsigin ruuna olisi kova tekijä. Yritetään selvittää tasokas kohde näillä kolmella.

Haastajat ja yllättäjät: Kungapokal-finalisti 14 Versus As on luokaltaan kova tekijä tähän seuraan, mutta takamatkalta tehtävä on silti kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Solvallassa Björn Goop kierrätti ruunan 6. ulkoa ennen puolimatkaa johtavan kupeelle, josta se oli lopussa vahvin. Kun keulaan on tarjolla hevonen, joka pystyy pitämään yllä tasaisen reipasta tempoa, ei voittoon nouseminen ole takaa helppoa. Suosikki jää ulos lapulta. 12 Vikens High Yield kiri Kungapokalin karsinnassa tuulispäänä, mutta kovavauhtisessa finaalissa samaa ei enää ymmärrettävästi irronnut. Juoksun suosiessa mahdollinen. 2 Eskimo Brother otti viimeksi 2. ulkoa selkeän voiton ja tällä kertaa sen balanssia kevennetään. Kärjen läheisyydestä totokamppailuun on mahdollisuuksia. Kööpenhaminassa kelvollisesti 2. ulkoa suorittanut 11 Spickleback Face ja kirivoitolla Ruotsissa avannut 13 Vischio Holz tulevat rankingissa seuraavina, mutta takamatkalta tarvitaan tässä tuuriakin. 15 Neelix omaa hyvän kapasiteetin, mutta ravia koko matkan meneminen on ollut usein tekemätön paikka.

Juoksunkulku: Vinci Power ja Harvey ratkaisevat keulapaikan kohtalon keskenään.

Pelijakauma: Son Of God (8%) on jäänyt liikaa paalun muiden pelihevosten varjoon. Versus As (37%) tuntuu takamatkalta liikaa pelatulta.

Ranking: A) 3, 6, 1 B) 14, 12, 2, 11, 13, 15 C) 5, 9, 10, 8, 4, 7 D) -

Toto86-7

Suosikki: 3 Bålsta Palema ei päässyt viimeksi rivakasta avauksesta huolimatta keulaan, mutta teki kuitenkin johtavan rinnalta kelpo esityksen ja kamppaili kolmanneksi. Tällä kertaa Mikael J. Anderssonin ajokki voi päästä sisäpuolen hevosten ohi alussa ja torjua ulkopuolelta avaavat. Keulasta voitto olisi hyvinkin mahdollinen. Tasaisesti pelatussa lähdössä Bålsta Palema jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Ferrari River juoksi viimeksi lähtölaukan jälkeen lopulta 2. ulkona, mutta kirissä sen paukut hieman hyytyivät viime metreillä. Ravilla kohtalaisen hyvin avaava ori saanee hyvän reissun ja on mahdollinen menestyjä. Harvakseltaan starttaileva 9 Stand Bayou on valmiiksi kakkosradalla ja pystyy voitto-otteluun ainakin jos juoksupaikoista ei etupuolella päästä alkumatkalla sopuun. Gävlessä se voitti niukasti keulasta. 6 Ragazzo Da Sopran veto loppui Solvallan kovavauhtisessa finaalissa hieman loppusuoralla ruunan juostua 2. ulkona. Toki vauhtikin oli hurjaa. On mahdollista, että sillä ajetaan tällä kertaa kengät jalassa, jolloin se ei pelillisesti ole kovin kiinnostava tapaus. 4 Masterglide punnersi viimeksi johtavan rinnaltakin varmaan voittoon. Sama juoksupaikka voi jäädä sille tässäkin, eikä voittaminen ole silloin näin kovassa porukassa helppoa. 11 Mack Dragan teki Mantorpissa 3. ulkoa mukavan lopetuksen nousten toiseksi. Valmentajan mukaan sillä saatetaan kokeilla nyt ensimmäistä kertaa ilman kenkiä. Lähtöpaikka ei tietysti ole erityisen miellyttävä. 5 Comanche Moon hallitsi viimeksi johtopaikalta, mutta tässä juoksusta tuskin tulee samanlaista. Mahdollisuudet voittoon eivät siltä osin tunnu niin suurilta kuin peliosuus antaa ymmärtää. 10 Aileron omaa ihan kelpo kapasiteetin, mutta matkaa on sille ehkä turhan vähän.

Juoksunkulku: Bålsta Palema avannee johtoon. Myös Ferrari River, Masterglide ja Comanche Moon käynnistyvät hyvin.

Pelijakauma: Bålsta Palema (19%) ansaitsisi enemmän peliä. Ragazzo Da Sopra (19%) on ylipelattu, samoin Comanche Moon (13%).

Ranking: A) 3 B) 2, 9, 6, 4, 11, 5, 10 C) 8, 7, 12 D) -

Toto86-8

Suosikki: Selvästi vähäisimmästä rutiinista huolimatta 4 Bear Hope on päätöskohteen selkeä suosikki. Björn Goopin suojatti palasi Rommessa pieneltä huililta ja nujersi johtavan rinnalta varsin eleettömästi lopussa varsin hyvän hevosen, Mellby Fantomin. Viimeiset 700 metriä ori polki 11,4-vauhtia. Jo mainioita otteita aikaisemminkin esittänyt 4-vuotias pääsee reippaasti matkaan ja keulapaikalta sen kukistaminen olisi vaikeaa. Vaikka peliprosentit ovat korkeat, jää Björn Goopin ajokki varmaksi päätöskohteessa.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Gear Extension otti Mantorpin 75-lähdössä 2. ulkoa maksimisijoituksen helposti edeltä voittaneen Breidabliks Cognacin takana. Åbyssä ruuna väsyi pahoin, joten viime kerran esitys oli taas askel eteenpäin. Se avaa hyvin ja voi kärkiryhmästä olla korkealla. 9 Al's Sugarstar haparoi viimeksi takajoukoissa viimeisen takasuoran alussa, ja tammalla oli Claes Svenssonin mukaan muutenkin pito-ongelmia. Edellisissä starteissa se jätti oikein hyvän vaikutelman ja vireen ollessa entisellään menestys ei tulisi tässä yllätyksenä. 10 Xanthis Brazil kiersi Färjestadissa 5. ulkoa kierroksen kirillä helppoon voittoon. Sen päätöslenkki oli 13,4-vauhtinen. Ei mahdoton tässäkään, vaikka vastus koveneekin. 1 El Gaitero Sisu hallitsi viimeksi keulasta ja ratkaisi edellisellä kerralla 3. ulkoa helposti 12,7-lopetuksella. Håkan B. Johanssonin ajokki lähtee varsin hyvin ja voi sisäradalta kamppailla mitalisijoista. 3 Royal Navy Neon paukut eivät ole riittäneet kahdella viime kerralla parijonosta, mutta aivan suoraa yhtäläisyysmerkkiä lähtöjen koventumiseen niistä ei voi vetää. Ruuna pystyy parempaankin. 6 Quite Wish latasi toissa kerralla 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla keulaan ja otti hallitun voiton. Viimeksi tuli 2. sisältä kovemmassa lähdössä maksimisijoitus. Sisäpuolella on nyt reippaita avaajia, joten juoksun onnistumisesta ei ole takeita.

Juoksunkulku: Sisäradoilta avataan hyvin, mutta Bear Hope voi olla kaikkein nopein ja juosta lopulta keulassa.

Pelijakauma: Bear Hope (60%) on ylipelattu, mutta prosentit ovat laskusuunnassa. Haastajista Al's Sugarstarin (5%) peliosuus on alakantissa.

Ranking: A) 4 B) 2, 9, 10, 1, 3, 6 C) 7, 11, 5, 8 D) -

IS-pelisuositus

Pieni vihjesysteemi

T86-1: 4, 2, 1, 3, 6

T86-2: 7 M.T.Multo Bene

T86-3: 5 Ceylon Dream

T86-4: 14, 11, 13, 9

T86-5: 2, 13, 11, 6, 3, 4

T86-6: 3, 6, 1

T86-7: 3 Bålsta Palema

T86-8: 4 Bear Hope

Hinta: 18,00 ?

Suuri vihjesysteemi

T86-1: 4, 2, 1, 3, 6

T86-2: 7 M.T.Multo Bene

T86-3: 5, 1, 3, 4, 2, 11, 10, 6

T86-4: 14, 11, 13, 9

T86-5: 2, 13, 11, 6, 3, 4, 5, 9

T86-6: 3, 6, 1

T86-7: 3 Bålsta Palema

T86-8: 4 Bear Hope

Hinta: 192,00 ?
Ilta Sanoma
13. kesäkuuta 2018 14:22:38 Categories: Ilta Sanoma Ravivihjeet

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.