Ilta Sanoma

Julkaistu:

VAKIO
Dreambow ja Elrond toimivat Kaviovakion tukipilareina.
1: 1 Twilight Arrow- X Cape's Caviar - 2 Sapta RishiTwilight Arrow ei viimeksi vakuuttanut 4. ulkoa, mutta teki aikaisemmin hyviä juoksuja keulasta tai kärjen läheltä. Hevonen avaa hyvin. Myös Cape's Caviar pääsee reippaasti matkaan ja on mahdollinen menestyjä etenkin edetessään johtopaikalle helpommin kuin viimeksi. Sapta Rishi paikkaa hyvin laukkoja joita tulee jokaiseen starttiin. Hevonen on liian epävarma pelattava.2: 1 William Pine - X Dreambow - 2 Valle StreamlineWilliam Pine kiihtyy hyvin ja pystyy halutessaan pitämään johtopaikan nimissään. Tapio Perttunen puhui etukäteen siihen sävyyn, että selkä kelpaisi eteen. Dreambow on keulaspesialisti eikä sitä olisi johtopaikalta helppo lyödä.3: 1 El Dirtyman - X Jasulito - 2 Sahara FoxyladyEl Dirtyman on selvä suosikki, mutta näemme Sahara Foxyladylla saumat sen lyömiseen, kun lähtöasetelmat ovat haastajan puolella.4: 1 Hupsis - X Sorretun Voima - 2 VilviiriHupsis on suosikki, mutta nostamme lapulle seuraksi kovakuntoisen Vilviirin, joka laukkasi viimeksi hyvän sijoituksen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy5: 1 Elrond - X Twist In Time - 2 Clay BrickElrond on papereissamme selvähkö ykkösmerkki ja käy haastavassa vakiossa varmaksi.6: 1 Mr Dave - X Megawatt - 2 Knockout SesMr Dave ja Megawatt jaksavat vääntää eikä paikka johtavan rinnallakaan vie menestysmahdollisuuksia. Knockout Ses on kolmikosta eniten riippuvainen juoksunkulustua ja jää lapun ulkopuolelle.7: 1 Huvin Viku - X Valppaus - 2 Uljas SuomalainenHuvin Viku on voitontahtoinen menijä ja vaikea kukistettava maalisuoralla, kun parhaista paloista aletaan vääntää. Valppaus on nopea avaaja ja pyrkii johtamaan lähtöä alusta loppuun. Uljas Suomalainen hyötyisi kaksikon välisestä kahnauksesta ja saa myös paikan kupongilta.8: 1 Daddy Boy - X Didi Hoss - 2 GinelliDaddy Boy starttaa Didi Hossia paremmista asemista ja sen juoksu onnistuu suuremmalla todennäköisyydellä. Kaksikko ei suuremmin maistu Toto65:n puolella, ja vakiossa ensin mainittu saa paikan systeemillä. Hyvään kiriin pystyvä Ginelli on toinen valintamme.

Pelisuositus

1: 1X2: X3: 124: 125: 16: 1X7: 1X28: 1296 riviä x panos 0,1 euroa. Pelin hinta 9,60 euroa.Kaviovakio ratkeaa Vermon Toto65-ravien lähdöissä 2-9. Peliaika päättyy kello 18.28.
Ilta Sanoma
13. kesäkuuta 2018 14:09:28 Categories: Ilta Sanoma Ravivihjeet

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.