Ilta Sanoma

Julkaistu:

TOTO65
The Rector laittaa tulevaisuudessa ennätykset uusiksi mikäli ruunan valmentajaa on uskominen.
Marko Lavin hevostallin päämäärä on pieni, mutta laatu hyvä. Lavi on tehnyt Kouvolan kupeessa Valkealassa hyvää työtä valmennustoiminnassaan, mistä kielii mainio voittoprosentti 17,6% viimeiseltä kolmelta vuodelta. Voittoja on kertynyt 22 kappaletta reiluun sataan starttiin.

The Rector on voittanut tällä kaudella jo kolmesti. Viimeisimmästä on ehtinyt vierähtää pari kuukautta.

-?Pilvenmäki Specialin karsinnassa hevonen oli hyvä, mutta finaalissa ei. Ennen loppukilpailua hevonen meni mainiosti harjoituksissa kengät jalassa, mutta startissa askel lyheni, kun otimme kengät pois. Hevonen arkoi kavioitaan, Lavi kertoi.

The Rectorin tuorein startti on kolmen viikon takaa Lahdesta. Sijoitus oli hyvä kakkonen, mutta tyyli olisi voinut olla parempaa. Ravi ei ollut maalisuoralla sulavaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Nelisen päivää ennen Lahtea hevoselle tuli viisi senttimetriä pitkä haava vasempaan takajalkaan. Lämmityksessä suoja hinkkasi haavan auki ja startissa suojasta katkesi solki ja se tippui suoraan haavan päälle. Siksi ravi heikkeni lopussa.

The Rector on voittanut uransa 45 startistaan kuusi. Voittosumma on kohonnut 13 195 euroon.

12-vauhti tähtäimessä

The Rector kilpailee illalla Vermossa ravien viimeisessä lähdössä. Valmistelut ovat menneet Lavin mukaan hyvin.

-?Harjoituksissa hevonen on ollut hyvä. Starttiviikolla ajetaan kovempaa ja radalla vetoja. Henget pitäisi olla auki Vermossa. Ilman kaikkia kenkiä ajetaan, kun se auttaa ravin kanssa jonkin verran. Näen, että meillä on pieni mahdollisuus yllättää.

Seitsemänvuotiaan ruunan meno on valmentajan mukaan helppoa eikä uran parasta esitystä olla vielä nähty.

-?Tämä hevonen tulee menemään kovaa jossain vaiheessa. Sen meno on niin vaivatonta, etten ihmettele vaikka se täräyttää jossain vaiheessa 12-vauhtia läpi. Reippaassa vauhdissakin saattaa näyttää siltä kuin hevonen vain hölkkäilisi muiden mukana.
Ilta Sanoma
13. kesäkuuta 2018 14:05:43 Categories: Ilta Sanoma Ravit

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.