Ilta Sanoma

Juuri nyt

Julkaistu:

Veikkausliiga
Veikkausliigassa pelattiin viimeinen kierros ennen maaottelutaukoa.
Lauantain kierroksen tulokset:
  • FC Honka-Ilves 4-1
  • PS Kemi-FC Lahti 0-0
  • IFK Mariehamn-FC Inter alkoi vasta kello 19

FC Honka-Ilves 4-1 (1-1)

Honka tarjoili Espoon Tapiolan kotiyleisölleen peräti neljä täysosumaa ja täyden pistepotin lauantain ottelussa Ilvestä vastaan. Vierasjoukkue siirtyi johtoon loisto-olosuhteissa pelatussa kamppailussa vain reilun kahden minuutin pelin jälkeen, kun puolustaja Tatu Miettunen tuikkasi kulmapotkun jälkitilanteesta pelivälineen reppuun.

Honka nousi tasoihin 39. minuutilla Lucas Kaufmannin upealla vapaapotkuosumalla. Brassitaituri upotti rangaistusalueen rajalta lähteneen vapaapotkun vastustamattomasti vasempaan yläkulmaan ohi Ilveksen konkariveskari Mika Hilanderin.

Sama mies vei laukoi voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman toisen jakson alussa rangaistusalueen sisältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Espoolaisten ruuti oli kuivaa vapaapotkuissa, sillä Hongan kolmas osuma syntyi lähes identtisellä tavalla ensimmäisen kanssa. Tällä kertaa asialla oli espanjalaiskeskikenttä Javi Hervas. Niin ikään espanjalainen kärkimies Borjas Martin sinetöi loppulukemat pilkulta 83. peliminuutilla.

Sarjanousija Honka ei ole hävinnyt viidestä kotiottelustaan vielä yhtäkään. Se on voittanut niistä nyt kaksi ja pelannut kolmesti tasan. Voitolla espoolaiset nousivat sarjassa kuudenneksi, kolmen pisteen päähän viidentenä olevasta Ilveksestä.

Ilves 0-1:


Honka 1-1:


Honka 2-1:


Honka 3-1:


PS Kemi-FC Lahti 0-0

PS Kemi ja FC Lahti päätyivät maalittomaan tasatulokseen Sauvosaaren aurinkoisessa kesäillassa. Kyseessä oli kauden avausottelun jälkeen ensimmäinen kerta, kun kemiläiset onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana.

Lahti jatkaa sarjassa neljäntenä, pisteen edellään olevia RoPSia ja KuPSia perässä. PS Kemi sen sijaan jätti TPS:n nyt pitämään yksinään sarjan jumbopaikkaa.

IFK Mariehamn-FC Inter 0-0 kesken

Ahvenanmaan ottelu käynnistyi vasta kello 19.
Ilta Sanoma
2. kesäkuuta 2018 22:08:00 Categories: Ilta Sanoma Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.