Ilta Sanoma

Julkaistu:

veikkausliiga
HJK ja Honka tarjoilivat viihdyttävän jalkapallospektaakkelin. Joukkueiden huippupelaajat nauttivat ottelusta.
HJK kaatoi Hongan 3-2 Veikkausliigan jännitysnäytelmässä Töölössä. Metroderbyksi ristitty paikallismittelö tarjosi huiman määrän jännitystä ja tapahtumia. HJK nousi kahden maalin takaa voittoon, mutta tarvitsi siihen kahden miehen ylivoiman.

Hongan avausmaalin teki senegalilaishyökkääjä Macoumba Kandji. Hän oli alituinen riesa HJK:n puolustukselle. Kandji oli tappiosta harmissaan, muttei voinut olla hymyilemättä hetkittäin. Pelin muisteleminen tuoreeltaan nosti hymyn kasvoille.

-?Näitä hetkiä varten urheilija elää. Rakastan tällaisia pelejä. Molemmat haluavat pelata futista ja hyökätä. Ihan mieletön peli, juuri sellainen mitä derbyn pitää ollakin, Kandji hehkutti ottelun jälkeen.

Vaikka oma joukkue sai kaksi punaista, Kandji ei halunnut moittia erotuomaria. Kumpikin ulosajo tuli tökeröistä käsivirheistä rangaistusalueen ulkopuolella.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-?Ei tuomarilla ollut hirveästi vaihtoehtoja, vaikka pelaajamme liukastuivatkin tilanteissa. Se oli ikävää, mutta voimme ottaa pelistä paljon hyvää. Meillä on nyt kaksi lepopäivää. Kokoamme itsemme ja tulemme vahvempina seuraavaan peliin!

Kandji teki maalinsa HJK:n kannattajapäädyn edessä. HJK:ssa 2014 ja 2015 hurmannut hyökkääjä ei tuulettanut osumaansa lainkaan, vaan nosti kätensä pystyyn ikään kuin anteeksi pyydellen.

-?En missään tapauksessa olisi voinut tuulettaa täällä. Tämä on minulle yhä tärkeä paikka, jossa olen kokenut paljon hienoja hetkiä.


Kandji liikuttuu hetkellisesti, kun hän kertaa poistumistaan pelikentältä. Hänet otettiin vaihtoon toisella jaksolla, kun Honka panosti puolustusryhmitykseensä vajaalla. Koko stadion osoitti seisaaltaan suosiota senegalilaiselle, vaikka hän oli aiemmin osunut isäntäjoukkuetta vastaan.

-?Minua kohtaan osoitettiin niin paljon rakkautta täällä, ja arvostan seuran faneja yhä todella paljon. Olen paljosta HJK:lle kiitollinen.

Ottelun ratkaisi HJK:n Moshtagh Yaghoubi. Maajoukkuekeskikenttäpelaaja osui hienolla kaukolaukauksella, joka jätti hienosti pelanneen Davor Taleskin vaille mahdollisuuksia. Yaghoubi on pelannut aiemmin useassa paikallispelissä HIFK:ta vastaan, mutta tässä pelissä oli ex-honkalaiselle oma latauksensa.

-?Pelinä tämä oli ihan eri tasolla kuin derbyt HIFK:ta vastaan. Tunnelma oli hieno, mutta toivottavasti seuraavaan derbyyn tulee stadion täyteen. Tällainen peli varmasti kiinnostaa ihmisiä.

Kiitos RoPSin ja FC Lahden tasapelien sekä KuPSin tappion, HJK:n sarjajohto venyi neljään pisteeseen.
Ilta Sanoma
26. toukokuuta 2018 22:06:48 Categories: Ilta Sanoma Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.