Ilta Sanoma

Julkaistu:

avioero
Frances Bean Cobain on hävinnyt oikeustaistelun ex-miehensä Isaiah Silvan kanssa. Ex-mies saa näin ollen Kurt Cobainin miljoonien arvoisen kitaran omakseen.
Kurt Cobainin ainoan lapsen Frances Bean Cobainin, 25, avioero on käynyt kalliiksi, kertoo People-lehti. Nirvana-tähden tytär oli vuodet 2014-2017 naimisissa muusikko Isaiah Silvan kanssa. Parin ero on ollut myrskyisä, ja nyt Frances on eron myötä hävinnyt ex-miehelleen isänsä legendaarisen kitaran.

People-lehti on saanut haltuunsa parin avioeropaperit. Eron myötä Frances joutuu luovuttamaan ex-miehelleen isänsä Kurt Cobainin legendaarisen Martin-merkin kitaran. Kitara nähtiin yhdellä Nirvanan ikimuistoisimmista keikoista vuoden 1993 marraskuussa, kun yhtyeen esiintyi MTV Unplugged -keikalla. Kurt Cobain kuoli seuraavan vuoden huhtikuussa itsemurhaan.Ex-mies Silvan mukaan Frances Cobain olisi antanut kitaran hänelle lahjana, vaikka Frances itse kiistää väitteen jyrkästi. Amerikkalaismedia arvioi kitaran olevan usean miljoonan dollarin arvoinen. Frances Cobainin kerrotaan yrittäneen vedota oikeuden tuomariin, jotta arvokas kitara saisi pysyä Cobainin perheessä. Vetoomuksesta ei People-lehden mukaan ollut hyötyä, sillä ex-mies saa kitaran.


Eropapereista käy ilmi, ettei Silvalla pitäisi olla minkäänlaista oikeutta Kurt Cobainin jättämään perintöön, jonka arvioidaan olevan arvoltaan noin 450 miljoonaa dollaria.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mallina ja taiteilijana työskentelevä Frances Bean Cobain on seurustellut viime syksystä saakka Matthew Cookin kanssa. Frances on jakanut parista onnellisia kuvia Instagramissaan.

Frances on jakanut Instagramissa pätkän isänsä muistolle kirjoittamastaan kappaleesta. Instagramissa julkaisemalla videolla Frances soittaa kitaraa kappaletta laulaen:
Huhtikuussa viihdesivusto E! News kysyi Francesilta, mitä tämä luulee, että hänen edesmennyt isänsä ajattelisi, jos tietäisi tyttärensä innostuneen laulunteosta.

-?Minulla ei ole vastausta siihen, koska en halua puhua jonkun toisen puolesta. Toivon, että hän olisi ylpeä siitä, millainen ihminen olen, vaikka hän ei pitäisikään luomastani taiteesta, Frances vastasi sivustolle.

Ilta Sanoma
17. toukokuuta 2018 1:41:03 Categories: Ilta Sanoma Viihde

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.