MTV

Leijona-luotsi Jukka Jalonen myönsi: "Ei ollut varmaan Metsolan paras päivä"

MTV - logo MTV 8/11/2018 22:12:23 Ilari Savonen
Jukka Jalonen löysi myös paljon hyvää Leijonien otteista. © Heikki SaukkomaaLehtikuvaJukka Jalonen löysi myös paljon hyvää Leijonien otteista.

Suomen osalta Karjala-turnaus käynnistyi tappiolla, kun torstain ottelussa Venäjä oli parempi lukemin 3-0. Penkin takana Jukka Jalonen palasi viiden vuoden tauon jälkeen Leijonien peräsimeen. Jalonen harmitteli maalinteon tehottomuutta, minkä lisäksi hän löysi isosta kuvasta myös paljon hyvää.

Venäjä teki torstaina aavistuksen verran helpohkoja maaleja. Tämän Jalonen myönsi.

- Ei ollut varmaan (Juha) Metsolan paras päivä. Tämä on tämmöistä välillä. Joskus menee vähän helpommin ja välillä ei mene mikään sisään, Jalonen sanoi.

Enemmän päävalmentajaa harmitti se, että Leijonien kohdalla tulostaululla näkyi lukema nolla.

- Kyllä me paikkoja loimme, mutta tehottomuus oli ongelma tänään. Olihan siinä toki hieman yhteistyöjuttuja hyökkääjien ja pakkien välillä. Oli tilanteita, missä apu ei ollut aina lähellä. Jossain puolustuspelimuodoissa hyökkääjät hieman haahuilivat. Mun mielestä puolustajat pelasivat todella jämäkästi, kaikki he. Kukaan ei erottunut ainakaan mitenkään negatiivisesti. Oli paljon hyviä juttuja, Jalonen mietti ja summasi:

- Tulos tietenkin harmittaa - se oli vähän julma pelin tapahtumiin nähden. Mutta sellaista jääkiekko välillä on.

Puolustuksesta muun muassa Teemu Kivihalme ja Jani Hakanpää erottuivat edukseen.

- Toki, ei kukaan loistanut mitenkään selkeästi muiden yläpuolella. Siellä pelaajistossa oli paljon hyviä suorituksia - tasaista tekemistä. Totta kai ratkaisijoita tarvitaan näissä peleissä. Pitää laittaa kiekkoa maaliin, mutta eiköhän se lauantaina onnistu, Jalonen sanoi ja viittasi jo Leijonien seuraavaan peliin.

Jalonen ei laittanutkaan päätä pensaaseen, vaikka maajoukkuepaluu päättyikin tappioon.

- Olin moneen asiaan tyytyväinen. Hyvä ilme, haluttiin saada tunnetta peliin ja mun mielestä meillä oli hyvä tunnetaso tänään. Meillä oli kova yritys päällä ja jätkät loivat täysillä itsensä likoon. Se oli lähtökohta ja siinä onnistuimme. Siihen voi olla tyytyväinen, Jalonen mietti.

9. marraskuuta 2018 0:12:23 Categories: ABC News MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.