MTV

Juno päätti lopettaa uransa, mutta pyörsi päätöksensä - syynä tähän ovat rap-artistit Paleface ja Ville Galle

MTV - logo MTV 8/11/2018 22:00:00 Erica Alaluusua
Juno kertoi vuoden 2017 lopussa lopettavansa uransa. © MTVJuno kertoi vuoden 2017 lopussa lopettavansa uransa.

Illan Heikelä Syndrooma -jaksossa nähtiin haastattelussa rap-artisti Juno, joka avasi syitä lopetuspäätöksensä taustalla.

Vuoden 2017 lopussa Juno kertoi päättävänsä uransa. Myöhemmin hän pyörsi lopetuspäätöksensä, ja kertoikin pitävänsä pitkän tauon. Heikelä syndroomassa Jussi Heikelä kertoo, että Junon mukaan kiitos tästä kuuluu rap-artisti Palefacelle ja Ville Gallelle.

Heikelä syndroomassa Juno kertoo, että lopetuspäätös syntyi avioeron jälkeen, kun lehdet täyttyivät otsikoilla hänestä. Juno ja muusikko Janna Hurmerinnan avioliitto päättyi, kun Junon pettäminen tuli ilmi.

- Minulle kävi avioeron jälkeen monta erikoista tilannetta. Toimittajat tivasivat miksi petin, meillä oli ongelmia lapsieni äidin kanssa, minusta tuli koditon eikä musiikkia tullut. Tuli tunne, etten tiedä mikä elämäni tarkoitus on, Juno kertoo Heikelän haastattelussa.

Omien sanojensa mukaan Junon oli vaikeaa ottaa vastaan kehuja siitä, että hän on hyvä tyyppi. Juno kertoo, että yksi vaikeimmista ajoista oli, kun hän päätyi elämään asuntovaunussa, koska hänellä ei ollut luottotietoja. 

- Silloin joutui miettimään, mitä oikeasti haluan tehdä, hän kertoo.

Heikelä syndrooma MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

9. marraskuuta 2018 0:00:00 Categories: MTV RTBF

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.