MTV

Google uudisti tiedostosovelluksensa Androidille - sovelluksella on yli 30 miljoonaa käyttäjää

MTV - logo MTV 8/11/2018 21:30:31 Markus Lehtiniitty
© Toimittanut MTV

Google on uudistanut Android-laitteisiin tarjoamansa tiedostojen hallinta- ja jakosovelluksen. Samalla on muuttunut myös sovelluksen nimi, sillä aiemmin Files Go -nimellä tunnettu sovellus on vastaisuudessa Files by Google.

Googlen mukaan alun perin viime vuoden joulukuussa julkaistua sovellusta käyttää nykyisin yli 30 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Sovellus oli suunnattu ennen kaikkea kehittyviin maihin ja edullisempiin, pienellä tallennusmuistilla varustettuihin älypuhelimiin, mutta Googlen mukaan se on noussut suosituksi laajemminkin. Näin Go-kevytsovellusversioon viittaavan päätteen pudottamisessa nimestä pois alkoi olla järkeä.

Googlen Files-sovellus sisältää ehdotuksia tallennustilan vapauttamiseksi laitteesta sekä tarjoaa helpon tavan jakaa tiedostoja muille saman sovelluksen käyttäjille nopean Wi-Fi-yhteyden yli.

Päivityksessä nyt Google on uudistanut sovelluksen käyttöliittymän ilmettä. Lisäksi päivityksen myötä käyttäjän tiedostot on nostettu keskeisemmin esille sovelluksessa uutena oletusnäkymänä tallennustilan vapauttamisehdotusten sijaan.

Files by Google on ladattavissa ilmaiseksi Google Play -kaupasta.

8. marraskuuta 2018 23:30:31 Categories: MTV RTBF

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.