Voice.fi

Kuntosalitreeni, kasvonaamio vai hieronta? Katso mitä kauneusrutiinisi kertovat sinusta

Voice.fi - logo Voice.fi 16/04/2018 21:45:02 Roosa Sallila
© shutterstock

Introvertti inhminen valitsee rauhallisen koti-illan, kun taas ektrovertti lähtee mieluummin ulos tuulettumaan ystäviensä kanssa.

Kiireen keskellä on tärkeää osata ottaa aikaa itselle ja rentoutua. On hyvä tutustua itseensä ja löytää itselle sopivin tapa saada ajatukset pois arjesta.

Jotkut viettävät mieluummin aikaa ystäviensä kanssa, kun taas toiset haluavat viettää laatuaikaa ihan vain itsensä kanssa. On täysin yksilöllistä, mikä on sopivin tapa ylläpitää omaa terveyttä ja jaksamista.

Mitä sinun suosimasi kauneusrutiini sitten kertoo sinusta? Sen selventää alla oleva leikkimielinen listaus.

Viikoittainen kasvonaamio

10-15 minuutin kasvonaamio on helppo tapa tuoda luksusta arjen keskelle, ilman, että joudut tuhlaamaan siihen paljon aikaa.

Jos sinulla on paljon menoja ja tehtävää, ja sinulla on niin sanotusti aikataulutettu elämä, on kasvonaamio sinulle sopiva ja nopea tapa ottaa irti arjen keskellä. Tämän vaihtoehdon valitsija on tyyppi, joka haluaa nauttia, mutta ei halua kuluttaa siihen liikaa aikaa.

Hampaidenvalkaisu

Hampaidenvalkaisu on rutiini, joka vie aikaa sekä rahaa. Jos valkaiset hampaitasi, olet enemmänkin pitkäjänteinen kuin nyt kaikki ja heti-tyyppinen ihminen.

Olet tavoitteellinen persoona ja jaksat tehdä töitä unelmiesi eteen. Ja jos tulevaisuuteesi kuuluu helmenvalkeat hampaat, mikäs sen parempaa!

Kasvohoito

Kasvojen puhdistus, kasvovesi ja kosteutus - se on helppoa. Kun tästä tulee päivittäinen tapa, se antaa hyvän alun aamullesi ja lopetuksen illallesi.

Olet se, joka haluaa tehdä elämän pienistä iloista erikoisia. Tiedät, että itsestään huolta pitämisen ei tarvitse olla iso juttu, ja siksi haluat pitää itsestäsi huolta päivittäin, ihan rutiininomaisesti.

Kokovartalohieronta

Et tiedä mitään parempaa, kuin se, että pääset rentoutumaan kokovartalohierontaan pitkän päivän jälkeen. Hieronta saa sinut tuntemaan itsesi uudelleen syntyneeksi. Et tunne huonoa omatuntoa panostaa myös rahallisesti itseesi, sillä tiedät olevasi sen arvoinen.

Ostat kahvilasta mieluummin erikoiskahvin, sen tavallisen kahvin sijaan tai päätät lähteä elokuviin illalla. Nämä valinnat saattavat maksaa vähän enemmän, mutta tiedät, että se on sen arvoista. Valitset aina vaihtoehdon, joka tekee arjestasi hieman enemmän luksusta.

Hikitreeni

Jos rakastat kovia hikitreenejä, tykkäät pitää asiat yksinkertaisina. Mikä olisikaan parempaa, kun päästä hikoilemaan arjen stressi ja ongelmat pois? Treenaaminen saa sinut tuntemaan itsesi energisemmäksi ja jaksamaan paremmin.

Lasi viiniä ja elokuva

Kaikilla sankareilla ei ole viittaa, eikä kaikkien itsehoitorutiinit ole pelkkää ihonhoitoa tai jumppatunteja. Joskus lasi (tai kolme) hyvää viiniä ja lempielokuvasi ystävien kanssa on paras tapa rentoutua. Erityisesti, jos olet ihminen joka rakastaa viettää aikaa kotona rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

Yksinkertaisesti ihmiset ovat tärkeimpiä elämässäsi. Joten avaa viinipullo ja kutsu ystäväsi kylään.

Lähde: elitedaily

Lue myös: Kuntosi saattaa olla parempi kuin luuletkaan - Paljastavat merkit koottiin yhteen

Lue myös: Rakastatko valvomista? Tuore tutkimus osoittaa, että saatat kuolla aamuvirkkuja nuorempana

17. huhtikuuta 2018 0:45:02 Categories: Voice.fi

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.