Leijonat

Mikko Koskisen vastuu viimein nousemassa NHL:ssä? Yhdessä asiassa tasoa nostettava: "Hän on kyllä hyvä."

Leijonat - logo Leijonat 18/10/2020 06:31:06 Toimitus
© Tiedotekuva

Edmonton Oilers oli huhujen mukaan maalivahtimarkkinoilla NHL:n vapaiden markkinoiden auettua. Seura päätyi kuitenkin tekemään jatkosopimuksen 38-vuotiaalle Mike Smithille, ja Edmonton lähtee kauteen tutulla Mikko Koskisen ja Smithin muodostamalla maalivahtikaksikolla.

Edmontonin maalivahtitilannetta nousi puheenaiheeksi NHL Networkin lähetyksessä. Suomalaismaalivahdille on asiantuntijoiden mukaan tulossa hyviä uutisia.

Mikko Koskisen täytyy astua esiin ja olla ykkösmies. Heillä ei ole enää kahta ykkösvahtia, vaan Koskinen on ykkönen ja Smith hänen kakkosvahtinsa, asiantuntija Mike Johnson arvioi.

- Saa nähdä, onko hän hyvä tarpeeksi usein. Hän on kyllä hyvä, kun hän pelaa hyvin, mutta pystyykö hän pelaamaan tarpeeksi tasaisesti ollakseen ykkösvahti?

Koskisen pitäisi pystyä kantamaan joukkuettaan ykkösvahtina jo sopimuksensakin puolesta. 32-vuotias maalivahti tienaa vuodessa 4,5 miljoonaa dollaria. Sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä.

The post Mikko Koskisen vastuu viimein nousemassa NHL:ssä? Yhdessä asiassa tasoa nostettava: "Hän on kyllä hyvä." appeared first on Leijonat.

Lue myös: Mikko Manner kommentoi Kärppien koronatilannetta MTV:lle: "Minulle ainakin luvattiin, että."

18. lokakuuta 2020 9:31:06 Categories: Leijonat

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.